Kovulan hocalar Ali Koç'tan randevu istedi: Bir de bizi dinleyin!

Düzenleyen:
Kovulan hocalar Ali Koç'tan randevu istedi: Bir de bizi dinleyin!

SPOR Haberleri

Haklarındaki kararın tek taraflı alındığını belirten Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı, Fenerbahçe Başkanı’ndan her şeyi yüz yüze anlatma talebinde bulundu

Emin Uluç

Fenerbahçe’de takımı sabote etmek ve bilgi casusluğu yapmakla suçlanarak görevlerine son verilen hocalar Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı, Başkan Ali Koç’tan randevu istedi. Teknik adamlar yaptıkları yazılı açıklamada “Biz bu hassas süreçte gereken her şeyi yüz yüze anlatmak ve tüm detaylarıyla neler yaşandığını ifade edebilmek için başkanımız Ali Koç ile görüşme talebinde bulunduk” derken “Şunun bilinmesini isteriz ki, iddialarla ilgili cevap veremeyeceğimiz hiçbir husus yoktur. Ancak öncelikle konuyu kamuoyu önüne getirmek yerine, sayın başkanımıza anlatmak istedik. Kendilerinin bize dönüşlerini bekliyoruz” ifadesinde bulundu. 

Masumiyet karinesi ne oldu?

Peki, olayların perde arkasında neler var? Kim, neyi, nerede, nasıl söyledi de, bu noktaya gelindi? Mekân Saracoğlu Stadı, antrenörlerin soyunma odası. Burayı kullanan isimler Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı’nın dışında bireysel performans antrenörü Fatih Yıldız ve takım doktoru Burak Kunduracıoğlu. Mevzubahis halı da burada, takım soyunma odasında değil. Halının varlık nedeni ise ibadet. Futbolcular namazlarını yaklaşık üç seccade boyutundaki bu halı üzerine kılıyor. Sohbetin çıkış noktası ise Emel Sayın’ın halıya sarılıp kaçırıldığı “Mavi Boncuk” filmi. Konuşmaların içeriğini kimin çarpıtarak yönetime taşıdığı biliniyor. Gönderilen hocalar ise “masumiyet karinesi” vurgusuyla haklarını savunmak için kendilerine bir fırsat verilmesini talep ediyor.

Kovulan hocalar Ali Koç'tan randevu istedi: Bir de bizi dinleyin!

Slimani seferberliği

Sakatlığı sebebiyle Cezayir Millî Takımı’ndan geri gelen Islam Slimani’ye yoğun tedavi uygulanıyor. Golcü oyuncunun Sivas deplasmanında forma giyme ihtimalinin yüzde 50 olduğu öğrenildi. Slimani’nin durumunu yakından takip eden Cocu, Soldado’yu da bu maç için hazırlıyor.

Veriler Comolli’de

Başkan Ali Koç, geçen sezona ait verilerin silindiğini söylemişti. Oysa, Aykut Kocaman görevden ayrılmadan Sportif Direktör Damien Comolli’ye sunum yapmış ve tüm verileri dosya halinde Fransız’a teslim etmişti. Ayrıca Ali Koç’a yanlış bilgi verildiği verilen silinmediği, sistemde yer açmak için bulut sistemine aktarıldığı öğrenildi.

Akçay özür diledi

Veri silinme olayları Aykut Kocaman üzerinden Konyaspor’a sıçramıştı. Kocaman’ın Konya’daki halefi M. Reşit Akçay “Veri desteği alamadık” sözleriyle tartışmayı alevlendirmişti ancak dün Kocaman’dan özür diledi. Konyaspor’un eski başkan yardımcısı Celalettin Çakıcı ise “Aykut Hoca’nın bütün verileri yedeklenmişti” dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...