Kopyası hiçbir zaman orijinali gibi olamayacak!

Kopyası hiçbir zaman orijinali gibi olamayacak!
SPOR Haberleri

Juventus karşısında alınan 1-0'lık galibiyet sonrasında sarı-kırmızılı futbolcular soyunma odasındaki pozlarıyla Fenerbahçe'ye gönderme yaptı.

Galatasaraylı futbolcular ile Fenerbahçeli oyuncular arasındaki "duran" sevinç fotoğrafının hikâyesi Kayserispor-Galatasaray nbsp;maçında başladı. Chedjou, attığı golden sonra Melo ve Drogba ile "duran adam" sevinci yaşadı. F.Bahçeli futbolcular da geçtiğimiz hafta kazandıkları Rizespor maçı sonrası sarı-kırmızılılara göndermede bulunarak, soyunma odasında aynı sevinci paylaştı. İki takım futbolcuları arasındaki fotoğraf savaşı devam ederken, Melo twitter'dan "Kendi kişiliği olmayan başkasını taklit eder" sözleriyle tartışmaya yeni bir boyut kazandırdı. Karşılıklı atışmalarda son sözü ise Didier Drogba söyledi. Juventus maçından sonra soyunma odasında takım arkadaşları ile "duran adam" pozunu veren yıldız futbolcu, Instagram'dan paylaştığı bu fotoğrafa, "Kopyası hiçbir zaman orijinali olamayacak" notunu düştü.

Kopyası hiçbir zaman orijinali gibi olamayacak!


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...