İşte Sneijder'in Manchester United'a cevabı

İşte Sneijder'in Manchester United'a cevabı

SPOR Haberleri

Juventus'a attığı golle Galatasaray'a hayat veren Wesley Sneijder, kendisiyle uzun süredir ilgilenen Manchester United'a cevabını verdi.

Juventus'a attığı golle Galatasaray'a hayat veren Wesley Sneijder, kendisiyle uzun süredir ilgilenen Manchester United'a cevabını verdi. Geçtiğimiz yaz transfer sezonundan bu yana İngiliz ekibinin listesinde olan Hollandalı yıldız, Kırmızı Şeytanlar'a kesin olarak cevabını verdi. Bir süre dinlendikten ve sakatlığı için gerekli bilgileri aldıktan sonra rahatladığını söyleyen Sneijder, Galatasaray'da mutlu olduğunu belirtti. Galatasaray'da kesinlikle kalacağını dile getiren orta saha oyuncusu, Manchester United'e cevabını verdi. Hem menajeri hem de kendisini arayan İngiliz ekbinin temsilcileri ile görüşen Sneijder, Juventus'u eledikleri karşılaşmanın ardından Galatasaray'da sezonu tamamlamak istediğini belirtti.
The Guardian ve Meto gazetelerinde yer alan haberin ayrıntısında İngiliz gazetecilerin Sneijder'den bu konunun gerçekliği ile ilgili görüş aldıkları ve doğruladıkları da yazıldı. Manchester United, Sneijder için 15 milyon Euro'yu bulan teklif yapmaya hazırlanmış, yaz transfer sezonunda da 8 milyon Euro önermişti. Galatasaray'ın Juventus'u elemesiyle istediğini alan Wesley Sneijder, İngiltere'deki futbol macerasını sarı kırmzılı takımda kalmak içn elinin tersiyle itmiş oldu.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...