Konferans vakti! Fenerbahçe ve Beşiktaş zafer için sahaya çıkıyor

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Konferans vakti! Fenerbahçe ve Beşiktaş zafer için sahaya çıkıyor

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

İlk olarak Fenerbahçe, Bulgar ekibi Ludogorets’i misafir edecek. Ardından ise grupta 1 puanı olan ve tur umutlarını devam ettirmesi için kazanması gereken Beşiktaş, Norveç’te Bodo-Glimt önünde.

Türk futbolu açısından bu gece iki Avrupa sınavımız daha var. Ülke olarak daha önceki maçlara elde ettiğimiz puanlarla UEFA sıralamasında 9. yerimizi sağlama aldığımızı hatırlatalım ve devam edelim. Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimizden formda Fenerbahçe, sahasında Bulgar ekibi Ludogorets ile karşılaşacak. İlk iki maçını kazanan ve grupta lider olan Kanarya 17 maçlık serisine bunu da ekleyip tur kapısını sonuna kadar aralamak amacında.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Samuel, Becao, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Fred, Zajc, İrfan Can Kahveci (Cengiz Ünder) Kent, Batshuayi
Ludogorets: Sluga, Witry, Sundberg, Russo, Nedyalkov, Gonçalves, Piotrowski, Caio, Naressi, Tekpetey, Seco

ÜÇ PUAN ŞART

22.00 kuşağında ise Beşiktaş, Norveç’te kendisi gibi bir puana sahip olan Bodo-Glimt ile kozlarını paylaşacak. Ki olası bir puan kaybı tur şansını zora sokacağı için Burak Yılmaz yönetimindeki temsilcimizin kazanması gerekiyor. Cezalı Rosier’in forma giyemeyeceği Beşiktaş her anlamda zor bir dönemden geçiyor ve üç puan camia adına çok şey ifade ediyor. Özellikle de Burak Yılmaz’ın ilk Avrupa sınavı olması da ayrı bir motivasyon unsuru.

MUHTEMEL 11'LER

Bodo Glimt: Haykin, Björtuft, Wembangomo, Bjorkan, Moe, Erlykke, Saltnes, Berg, Zugelj, Pellegrino, Moumbagna 
Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Amir, Gedson, Chamberlain, Ghezzal, Rashica, Aboubakar

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...