İsmail Kartal Ludogorets'e karşı temkinli: Dersimize çalıştık

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
İsmail Kartal Ludogorets'e karşı temkinli: Dersimize çalıştık

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Her maça aynı ciddiyetle hazırlandıklarını söyleyen Fenerbahçe’nin teknik patronu “Rakibe saygı duyuyoruz” derken futbolculardan Alexander Djiku “Tam konsantrasyonla, üç puan için savaşacağız” açıklaması yaptı.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Ludogorets maçı öncesi konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal “Rakibimizi ciddiye alıyoruz” dedi. Ludogorets’in inişli çıkışlı bir performans çizdiğini vurgulayan Kartal “Rakibimiz son 12 yılın Bulgaristan şampiyonu, kendi ligini domine eden bir takım. İlk defa çalkantılı bir sezon geçiriyorlar ama bana göre yine de ligin gizli lideri” değerlendirmesinde bulundu.

Ludogorets’in 7-1 kaybettiği Nordsjaelland maçına değinen İsmail Hoca “Maçın gerçek skoru bu değil. Kesinlikle hafife alınacak bir takım olmadıklarını biliyoruz. Dersimize iyi çalıştık” dedi.

"TFF DÜŞÜNSÜN"

Pendik maçının 1.960 kişilik statta oynanacak olmasıyla ilgili fikri sorulan İsmail Hoca “Kararı veren federasyon, benim düşüneceğim bir şey yok. Ancak bir takım Süper Lig’e çıkıyorsa her şeyiyle hazır olması gerekir” dedi.

"SERİYİ SÜRDÜRECEĞİZ"

İsmail Kartal’la kameraların karşısına geçen futbolculardan Alexander Djiku ise galibiyet serisini sürdürmek istediklerini ifade etti. Ganalı stoper “Çok zor bir maç olacak. Rakibimiz iddiasını sürdürebilmek için mücadele edecek” derken, “Şu ana kadar hiç kaybetmediğimiz için oynadığımız her maç daha da zorlaşıyor. Rakipler buna göre motive oluyor. Ancak biz de aynı şekilde sahaya çıkacağız. Üç puanı almak için her şeyi yapacağız” sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

Djiku, “İstediğimiz tüm maçları kazanmak” diyerek takımın hırsına dikkat çekti.

KARTAL UÇURUYOR

İsmail Kartal’la bu sezon çıktığı bütün maçları kazanan Fenerbahçe, Avrupa’da 8’de 8 yaparak rekor kırdı. Sarı lacivertliler geçen sezonki son maç ile 9 maçlık galibiyet serisine ulaşarak Avrupa’da üst üste en çok kazanan Türk takımı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...