'Kendimizi affettireceğiz'

'Kendimizi affettireceğiz'

SPOR Haberleri

Özellikle Bursaspor, Schalke ve Yeni Malatyaspor maçlarında etkisiz kalan Ndiaye ile Rodrigues özür diledi ve derbi öncesi hocalarına zafer sözü verdi.

Burhan Can Terzi

Son haftalarda üst üste alınan kötü sonuçlarla sarsılan Galatasaray, Fenerbahçe derbisini kazanarak yeniden şaha kalkmak istiyor. Yeni Malatyaspor karşısında alınan mağlubiyet sonrası teknik direktör Fatih Terim, takıma sert uyarılarda bulunmuştu. Hem teknik heyetin hem de taraftarın büyük işler beklediği Garry Rodrigues ile Badou Ndiaye de saha içinde kötü gidişat karşısında tepki verememiş ve büyük hayal kırıklığı oluşturmuşlardı. Terim ile görüşen ikili, Fenerbahçe ile oynanacak derbi mücadelesinde kendilerini affettireceklerini söyledi. Son maçlarda kendilerinin de performanslarından memnun olmadığını dile getiren yıldız oyuncular “Bu maçı alacağız” diyerek hocalarına söz verdi...

Garry siftah peşinde
Florya’da derbi motivasyonu tavan yaparken, Garry Rodrigues şut çalışmalarına ağırlık verdi. Geçen sezon uzaktan attığı gollerle herkesi kendisine hayran bırakan 27 yaşındaki futbolcu, ligde oynanan Kasımpaşa maçından bu yana golle buluşamıyor. Yıldız oyuncu Fenerbahçe’ye gol atarak hem suskunluğuna son vermek hem de hocasının gönlünü yeniden kazanmak istiyor. Öte yandan geçen sezonun ilk yarısındaki Fenerbahçe karşılaşmasında üstün bir performans gösteren Ndiaye, o maçı unutamadığını dile getirdi. Takım arkadaşlarıyla yaptığı sohbetlerde geçen sezonki derbiden bahseden Senegalli “Bu derbi hepsinden önemli. Kazanırsak kendimizi affettiririz” dedi.

Fener’e bileniyorlar
Ligde üst üste beklenmedik puanlar kaybeden Galatasaray, Fenerbahçe ile oynayacağı derbinin hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan idmanda, son lig maçında süre alan oyuncular koşularla yetinirken diğerleri kondisyon ağırlıklı çalıştı.

Takımla çalıştılar
Geçtiğimiz hafta sakatlıklarla boğuşan Galatasaray’da futbolcuların birer birer iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Younès Belhanda ve Martin Linnes, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Henry Onyekuru ve Sofiane Feghouli, takımla beraber ısınma bölümünde yer aldıktan sonra kondisyonerler eşliğinde sahada özel bir çalışma yaptı. Fernando Reges, tedavisinin ardından salonda fizyoterapistler eşliğinde çalıştı.

Samuray taburcu edildi
Şampiyonlar Ligi’nde geçtiğimiz hafta oynanan Schalke maçında göğsüne gelen sert top sonrası ‘ciğer sönmesi’ teşhisi konulan Yuto Nagatomo’dan da iyi haber geldi. Japon futbolcu, dün solunum egzersizleri planlanarak hastaneden taburcu edildi. Nagatomo’nun sahalara dönüş tarihi ise açıklanmadı.

Derbiyi bekliyorum
İki sezondur beklentilerin çok altında kalan ve geçen hafta sakat olan Feghouli derbiye hazırlanıyor. Kritik derbi öncesi kendisini çok iyi hissettiğini söyleyen Cezayirli futbolcu dün bir mesaj yayınladı ve “Takım arkadaşlarımla beraber antrenmanlara başlamaktan dolayı çok mutluyum” dedi

Muslera derbiye aşina
Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Fenerbahçe’ye karşı oynadığı 19 maçla mevcut takımdaki derbi tecrübesi en fazla olan futbolcu olarak yer alıyor. Uruguaylı file bekçisi, sarı-lacivertli takıma karşı 19 karşılaşmada 16 gol yerken 8 defa da kalesini gole kapadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...