Kayserispor'da sakatlık krizi

/ Kaynak: AA
Kayserispor'da sakatlık krizi

SPOR Haberleri  / AA

Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları süren oyuncular Bobo, Nobre ve Simic'in, Gençlerbirliği maçı kadrosuna alınmayacağı öğrenildi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da sakatlıkları süren oyuncular Bobo, Mert Nobre ve Marko Simic'in, hafta sonu yapılacak Gençlerbirliği maçı kadrosuna alınmayacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı ekipte, lige milli maçlar dolayısıyla verilen arada iyileşerek takıma dönmeleri beklenen Nobre ve Simic'ten kötü haber geldi. Bu ikinci oyuncu ve sakatlığı süren golcü Bobo ligin dördüncü haftasında 15 Eylül Pazar günü deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği karşılaşmasının kadrosunda yer almayacak. Geçen sezon ligde attığı 18 golle Kayserispor'a büyük katkı sağlayan Brezilyalı oyuncu Bobo'nun en az 1 ay daha takıma dönemeyeceği bildirildi. Geçtiğimiz sezon devre arasında takıma katılan ve stoperde Zurab ile uyumlu bir görüntü sergileyen Simic ve sezon başında tranfer edilen Nobre'nin 5. haftadaki Trabzonspor maçına yetişebileceği öğrenildi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...