Galatasaray'dan dev reklam satış anlaşması

/ Kaynak: AA
Galatasaray'dan dev reklam satış anlaşması

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Kulübü, dünyanın en büyük uluslararası medya kuruluşlarından Fox International Channels ile reklam satış anlaşması yaptı.

Galatasaray Kulübü, dünyanın en büyük uluslararası medya kuruluşlarından Fox International Channels ile reklam satış anlaşması yaptı. Türk Telekom Arena basın toplantı odasında düzenlenen, Galatasaray TV, Galatasaray Dergisi ve Galatasaray resmi sosyal medya hesaplarının reklam satış haklarının devredildiği imza törenine, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Fox International Channels Güneydoğu Avrupa, Kafkaslar ve Orta Asya Kıdemli Başkan Yardımcısı Adam Theiler ile Fox International Channels Türkiye Reklam Başkanı Mehmet İçağasıoğlu katıldı. Aysal, törende yaptığı konuşmada, Fox International Channels ile yaptıkları anlaşmanın, Galatasaray'ın sadece bazı ekonomik avantajlar kazanmasına yönelik olmadığını, esas amaçlarının Galatasaray'ın marka değerinin gelecekte yurt dışında daha rahatça duyulması ve Türkiye dışındaki varlığının daha güçlü hissedilmesine dönük bir çalışmanın ürünü olduğunu vurguladı. Başkan Aysal, anlaşmadan beklentilerinin önümüzdeki iki yıl içerisinde Galatasaray TV'ye 5 milyon Türk Lirası'nın üzerinde ek gelir sağlanması, medyada uluslararası arenaya açılım imkanının güçlenmesi, Galatasaray TV, Galatasaray Dergisi ve kulübün sosyal medya kanallarında muhteva alışverişinin güçlendirilmesi olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Böylece ilk defa Galatasaray TV'yi para kazanan bir kulüp kanalı haline getirmeyi hedefliyoruz. Dünyada para kazanan hiçbir kulüp televizyonu yok. Bunu başarırsak, Galatasaray TV kulübe yük olan değil, para kazanan ve kulübe destek olan bir televizyon haline gelecek. Bunun sonucunda, programların kalitesiyle ve bugünü kadar arkadaşlarımızın büyük bir özveriyle meydana getirdiği televizyon programlarımız, bundan sonra biraz daha güçlü destek kazanarak, yepyeni bir yayın ve muhteva sunacak. Bundan sonra Galatasaray TV'de büyük değişiklikleri rahatça izleyebilirsiniz. Bu işbirliğinin hem Galatasaray hem de Galatasaray TV'ye büyük faydalar sağlayacağına inanıyorum." Lutfi Arıboğan da yaptıkları anlaşmayla hem yurt içi hem de yurt dışındaki hedeflerini tutturmak adına önemli bir hamle gerçekleştirdiklerini belirterek, Fox International Channels'ın vereceği destekle özellikle Galatasaray TV'nin çok daha güçlü hale geleceğini ifade etti. Adam Theiler ise dünyanın birçok ülkesinde yatırımları olduğunu dile getirerek, "Galatasaray'ı da küresel markalarımıza eklemek istiyoruz. Birinci önceliğimiz Galatasaray'ı küresel bir marka haline getirmektir" dedi. Anlaşma çerçevesinde Galatasaray TV, Galatasaray Dergisi, Galatasaray resmi Facebook, Twitter, Youtube, Instagram ve Foursquare hesapları ile ilgili reklam satışları Fox International Channels tarafından yürütülecek. Bu mecralara ek olarak, gerekli görüldüğü hallerde, futbolcu hakları, forma anlaşmaları, amatör branş sponsorluk hakları ve saha içi reklam satışlarında da Fox International Channels, Galatasaray'a destek olacak.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...