Kartal'a ilaç gibi 3 puan

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Kartal'a ilaç gibi 3 puan

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Siyah beyazlılar mutlak galibiyet hedefiyle çıktığı maçta Uğurcan’ın kendi kalesini vurmasıyla öne geçti. Aboubakar şık golüyle skoru perçinledi. Sıkıntılı haftalar yaşayan Kartal üç puandan fazlasını kazandı

MURAD TAMER'İN HABERİ - Adana Demirspor maçı travmasını atlatmak isteyen Beşiktaş, Konya deplasmanında moral buldu. Siyah beyazlılar ilk yarıda sanki üç puana ihtiyacı yokmuş gibiydi. Konyaspor da uyuşuk futbola aynı şekilde karşılık verince bu bölümde son derece zevksiz bir oyun vardı. Beşiktaş isabetli şutu olmamasına rağmen, ilk yarının son anlarında Uğurcan Yazğılı’nın kendi kalesine attığı golle soyunma odasına üstün girdi.

OĞULCAN KIZARDI

Konyaspor ikinci yarıya hızlı başladı. Üst üste ataklarla Beşiktaş’ı kendi ceza sahası ve çevresine hapseden ev sahibi takım 55. dakikada Oğulcan’ın kırmızı kart görmesi üzerine frene basmak zorunda kaldı. Şenol Güneş kırmızı karttan hemen sonra iki değişiklik yaparken, Aleksandar Stanojevic bir hamlede bulunmadı. Eksik kalan Konyaspor geriye çekilince Beşiktaş’ı rahatlatan gol Aboubakar’dan geldi.

KRİZ ÖNLENDİ

Fark ikiye çıktıktan sonra iki takım da skoru değiştirecek bir girişimde bulunmadı. Yağmur şiddetini artırdıkça tempo daha da düştü. Siyah beyazlılar rakibin kendi kalesine attığı golün ve kendi kendisini oyundan attıran rakip oyuncunun damga vurduğu gecede yaşadığı krizin daha da derinleşmesini önlemiş oldu. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...