Kartal gaza geldi: Dev sponsorluk anlşmasıyla şaha kalkacak

- Güncelleme:
Kartal gaza geldi: Dev sponsorluk anlşmasıyla şaha kalkacak

Spor Haberleri

Beşiktaş yönetimi gelecek sezon üç kulvarda da çok iddialı bir kadro kurma yolunda dev bir adım atmaya hazırlanıyor.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Vodafone ile stat isim hakkı anlaşması bitecek olan Beşiktaş'ta, bir süredir Rus enerji şirketi Gazprom ile görüşmelerde bulunuyordu. Ukrayna’daki savaş nedeniyle Rusya’ya yönelik yaptırımlardan dolayı UEFA’nın görüşü alındı ve Gazprom ile yapılan anlaşmanın önünde herhangi herhangi bir engel bulunmadığı öğrenildi.

10 NUMARA ALINACAK

Rus şirketiyle yapılan toplantıların ardından büyük ölçüde el sıkışıldı. Sezon sonunda atılacak imzalarla birlikte Beşiktaş’ın kasasına üç yılda 60 milyon avro girecek. İki taraf arasında yapılacak anlaşma 3+2 yıl olacak ve üç yılın sonunda kalan iki yıl için yeniden masaya oturulacak. Gazprom ayrıca yapılacak bir yıldız transferi için de sponsor olacak. Yönetimin bu hakkını 10 numara transferinde kullanmak istediği gelen bilgiler arasında. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...