Kartal çok 'Bahtiyar'

- Güncelleme:
Kartal çok 'Bahtiyar'

SPOR Haberleri

Siyah beyazlılar Konferans Ligi play-off ilk maçında Aboubakar’ın penaltı golüyle öne geçti. Shaparenko beraberliği sağladı, Colley kafasını çalıştırdı. Voloshyn can sıksa da yeni transfer Baktiyor galibiyeti getirdi

Ö. ÇETİN ENGİN'İN HABERİ - Kiev ekibi iki numaralı bölgesini çok ve birbirine yakın adamlarıyla savununca Beşiktaş ilk 20 dakikada oyun kurmakta zorlandı. İlerideki çok top kaybının bir sebebi de buydu. Gedson sprint atacak alan bulmakta, Salih de ince işçilikli pas atmakta yetersiz kaldı. Sonrasında Aboubakar’ın istasyona geliş sayısının artması Kartal’ı bu açıdan rahatlattı. Onur’un bindirmeleri tehlikeli atak sayısını çoğaltırken bunlardan birinde penaltı geldi. 

ABOU'NUN EN İLGİNÇ STİLİ

Aboubakar ilginç stilli penaltı vuruşuyla tabelayı değiştirdi. (Vuruş zamanlaması iyi ayarlanırsa avantajlı bir stil bu. Kalecinin nereye yatacağını biliyorsunuz). Shaparenko’nun golünde sol savunmanın rakibe rahat pas yaptırması büyük zaaftı. Colley bu sezon tekrarlarını sanıyorum sıkça izleyeceğimiz kafa gollerinden birine imza atınca maçın momentumu yeniden bize geçecek dedik. Fakat çok geçmeden rakip tabelayı bir daha eşitledi.

SAVUNMADA ZAAF VAR

Kiev’in ilk golündeki defansif aksama ikinci sayılarında da (bu defa sağ savunmamızda) karşımıza çıktı. Topu bir türlü ayaklarından alamadık. Josef ve Atiba gibi sıkıntı verebilecek rakip atakları başta önleyen iyi oyuncular işte bu bakımdan çok önemli. Beşiktaş’ın orta sahasının ortasında gedik var. Kartal buraya iyi bir ayak monte edemezse sıkıntı yaşayacak görünüyor. Yeni transfer Baktiyor’un golü turu Beşiktaş’a çok yaklaştırdı.

TUR GARANTİ DEĞİL

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Maça iyi başlamadık ama toparladık. Goller attık, goller yedik. Deplasman takımı olarak düşünürsek, avantajlı skorla dönüyoruz. Fakat bu skorun da hiçbir garantisi yok” dedi. Maç öncesi Güneş’le bir süre sohbet eden Mircea Lucescu ise, “Beşiktaş sanki Afrika Millî Takımı. İyi transferler yaptılar. Bizim ise tecrübemiz yok” sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...