Beş yıldızlı Fenerbahçe

- Güncelleme:
Beş yıldızlı Fenerbahçe

SPOR Haberleri

Kadıköy’deki maçta 20’de Ugalde’nin golüyle geriye düşen sarı lacivertliler 32’de Oosterwolde ile eşitliği yakaladı. 43’te Regeer, VAR uyarısıyla atıldı. İkinci yarıda Szymanski, İrfan Can’ın (2) ve Tadic’in (penaltıdan) golleri avantajı getirdi…

UEFA Konferans Ligi’nde gruplara kalabilmek için Twente engelini geçmesi gereken Fenerbahçe, güçlü rakibini eşleşmenin ilk maçında sahasında dağıttı. Becao, Serdar Aziz, Samet ve Peres’in yokluğunda stoperde Djiku’ya sol bek Oosterwolde eşlik ederken, savunmanın sağında ise yeni transferlerden Mert Müldür oynadı. Fred’in Kadıköy’e ilk defa çıktığı maçta geri dörtlünün yeterince uyumlu olmaması sebebiyle sarı lacivertliler ilk yarım saatte zor anlar yaşandı.

RAKİP KIZARINCA...

Maça daha iyi başlayan konuk takım 20. dakikada Ugalde’nin golüyle öne geçti: 1-0. Hem geriden topla çıkmakta hem de önde top tutmakta zorlanan Fenerbahçe sezonun en kötü yarım saatini oynarken, krizden 32’de Oosterwolde’nin köşe vuruşu sonrasında gelen kafa golüyle çıktı: 1-1. Twente’de Regeer 43’te Mert’e yaptığı sert faul sonrasında hakemden sarı kart gördü. VAR ‘gel izle’ deyince kartın rengi kırmızıya döndü. Oyunun kontrolü de Fener’e geçti.

GOLLER ARKA ARKAYA...

İkinci yarıya Mert yerine Osayi Samuel, Kent yerine de İrfan ile başlayan Fenerbahçe, maçı âdeta tek kaleye çevirdi. Skora yaptığı katkıyla dikkat çeken Szymanski 60’ta Osayi’nin pasını tek vuruşla filelere gönderdi: 2-1. 62’de Ferdi’nin soldan sürüklediği atak sırasında sağdan ceza sahasına sokulan İrfan Can farkı ikiye çıkardı: 3-1. 74’te bir kere daha sahne alan İrfan, bu defa Dzeko’nun asistini iyi değerlendirdi. Maçta son sözü duraklamalarda kazanılan penaltıda Tadic söyledi: 5-1. Karşılaşmanın rövanşı 31 Ağustos’ta oynanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...