Kanarya'dan dev çıkış! Süper Lig'de ikinciliği kaptı

Kanarya'dan dev çıkış! Süper Lig'de ikinciliği kaptı

SPOR Haberleri

İsmail Kartal'ın takımı son 8 maçında 7 galibiyet 1 beraberlik aldı, 22 puan topladı.

Fenerbahçe Kadıköy'deki Galatasaray galibiyetiyle Süper Lig'de bu hafta mağlup olan Konyaspor'u geçti ve 59 puana yükselerek ikinci sıraya yerleşti. İsmail Kartal'ın takımı sezonun bitimine altı hafta kala Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını artırarak büyük moral depoladı. Vitor Pereira ile yollarını 17. haftada ayıran sarı lacivertliler ligde 28 puanla beşinci sıradayken sonrasındaki 15 haftada tam 31 puan toplamayı başardı.

KOÇ HOCA ARASA DA...

Başkan Ali Koç, yurt dışında yeni teknik direktör arayışlarını sürdürürken, takımın başına geçen İsmail Kartal büyük bir başarıya imza attı ve takımı ligdeki son sekiz maçta yedi galibiyet bir beraberlik almayı başardı. Bu periyotta 22 puan elde eden İsmail Hoca dün tribünlerden büyük alkış aldı. Pereira ile son maçlarda taraftarlar yönetim ve  Portekizli çalıştırıcıyı her maç sonunda istifaya davet ederken dün Kadıköy'de bayram vardı.

TUHAF ŞEYLER OLUYOR

G.Saray Teknik Direktörü Domenec Torrent, F.Bahçe'den yedikleri ikinci golü komik bulduğunu söyledi. "Dengeli bir maçtı. İlk yarıda iki fırsat buldular ve birini gole çevirebildiler. İkinci yarıda attıkları gol neredeyse değişikti, komik olduğunu bile söyleyebiliriz. Bizim oyuncumuzdan sekti, sonra oyuncuları aldı, gol oldu" sözlerini kullandı.

YENİ BAŞKAN ÖNEMLİ DEĞİL!

"Türkiye'de tuhaf şeyler oluyor. Trabzon maçı da beş dakikada elimizden kaçtı" vurgusu yapan İspanyol çalıştırıcı, yönetimin değişecek olmasından endişe duymadığını söylerken, "Türkiye'de bütün proje bir sonraki maçı kazanmak. Biz de böyle yaparız. Yeni başkanın gelecek olması benim için önemli değil" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...