Kabus oldular

Kabus oldular

SPOR Haberleri

EURO 2004 play-off maçında Türkiye'yi saf dışı eden Letonya, dün gece de Hollanda'yla yarışan ekibimizi büyük avantajdan etti

B u Letonya'dan kelimenin tam anlamıyla çekiyoruz. EURO 2016 yolunda Hollanda'nın üç puan kaybettiği gecede ayağımıza büyük bir fırsat gelmişti. Ancak 2004 Avrupa Şampiyonası play-off baraj maçında bizi saf dışı eden Letonya yine yapacağını yaptı. Riga'daki ilk maçta da defansif futbol oynayan rakibi önünde sayısız fırsat yakalayan fakat 1-1'le iki altın puan bırakan ay-yıldızlı ekibimiz dün de benzer bir dram yaşadı. Bu ise daha acıydı. Galibiyet halinde pazar günkü maçta Hollanda karşısına bir puanlık farkla önde olarak çıkacaktık. A Milli Takımımız özellikle ilk yarıda başta Volkan Şen olmak üzere inanılmaz pozisyonları heba etti. Letonya ile bugüne kadar oynadığımız resmi ve özel 6. maçta da eşitliği bozamadık. İki takımın da birer galibiyeti bulunurken diğer maçlar hep beraberlikle sonuçlandı. 
Skoru koruyamıyoruz
Öte yandan dikkat çeken bir diğer ayrıntı da Türkiye'nin gruptaki maçlarında defansif zaaflarından dolayı 7 puan kaybetmesi gerçeği. Hollanda maçında 90. dakikada yediği golle 2 puan bırakan milliler, öne geçtiği Çek Cumhuriyeti maçında da 2 gol yemiş, 3 puan kaybetmişti. Dün de Letonya önünde uzatmada yediğimiz golle iki kritik puan uçtu gitti. 
Pahars: Gurur duyun!
? Letonya'nın hocası Pahars maç sonrası, “Türkiye, kaliteli ve yetenekli oyunculardan oluşuyor. Oyuncularıma soyunma odasında 'Bugün çok üst düzey bir takıma karşı berabere kaldınız, bundan dolayı gururlanmanız gerekiyor' dedim” açıklaması yaptı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...