Kaan gel artık

Düzenleyen:
Kaan gel artık

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer sezon başında elinden kaçırdığı milli futbolcu için yeniden görüşmelere başladı, G.Saray da devrede

Trabzonspor geleceğe yatırım yapmak için kolları sıvadı. Hedef A Milli Takım’a yükselen ve Fortuna Düsseldorf forması giyen Kaan Ayhan. Alman kulübüyle dirsek temasına geçen bordo-mavili yöneticiler, 22 yaşındaki defans oyuncusunu en azından ara transfer döneminde kiralamak istiyor. Ersun Yanal’ın da ısrarla kadrosunda görmek istediği gurbetçi oyuncuyla yapılan ön görüşmelerin de olumlu geçtiği öğrenildi. Bundesliga 2’de top koşturan Kaan Ayhan’ın piyasa değeri ise 3 milyon 250 bin avro. Yönetimin ilk etapta satın almak istediği genç oyuncu için kulübü Fortuna Düsseldorf pazarlıkları kızıştırmak isterse kiralama formülü düşünülecek. Bu arada Kaan Ayhan için Galatasaray’ın da nabız yokladığı öğrenildi. Tolgay Arslan’la el sıkışıldıktan sonra yıldız oyuncunun Beşiktaş’a gitmesini unutmayan bordo-mavili yöneticilerin, Galatasaray’ın devreye girmesinin ardından işi daha da sıkı tutması bekleniyor.

KAPIDAN DÖNMÜŞTÜ
Bordo-mavili yönetim sezon başında Kaan Ayhan ile prensip anlaşmasına varmıştı. Şu anda Alanyaspor’da kiralık olarak forma giyen ve Kaan Ayhan’ın yakın arkadaşı olan Sefa Yılmaz’ın, “Ben Trabzonluyum ve Trabzonsporluyum ancak buraya gelmeni tavsiye etmem. Çünkü paranı asla zamanında alamazsın” sözleriyle transferin gerçekleşmediği iddia edilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...