Andreas: O kupa yine bizim

Düzenleyen:
Andreas: O kupa yine bizim

SPOR Haberleri

Ülke basınına bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da hiç yenilgi almadıklarını söyleyen Alman futbolcu, “Kendimi ikinci şampiyonluğa da yakın hissediyorum” dedi

Beşiktaş’ta mutlu bir Alman o… Andreas Beck’ten bahsediyoruz. Vatandaşı Mario Gomez, takımdan ayrılsa da İstanbul’da olmaktan ve Beşiktaş forması giymekten dolayı çok keyifli olduğunu söylüyor. Alman basınına konuşan Beck, bu sezon hiç yenilmediklerini hatırlatırken, “Hem ligde hem Avrupa’da bileğimizi büken olmadı. Biz iyi olduğumuz sürece de bunu yapabilmeleri zor. Geçtiğimiz sezona göre daha fazla hedefimiz ve maçımız var. Namağlup olmamıza rağmen ligde ikinci sıradayız. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyoruz. Formumuzu koruyoruz ve hem ligde hem Avrupa’da daha iyi sıralamalara gelmeyi umuyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde olmak hem bize hem de taraftarımıza inanılmaz keyif veriyor” ifadelerini kullandı. 
Sol bek de oynarım
Bu sezon yeniden şampiyon olmayı takım olarak çok arzu ettiklerini söyleyen Beck, “Her iki kulvarda da iddialıyız. Tekrar şampiyon olup taraftarlarımızı gururlandırmak istiyoruz. Kendimi ikinci şampiyonluğa yakın hissediyorum” dedi. Fenerbahçe’den transfer edilen Gökhan Gönül ile olan rekabeti sorulan Beck, “Sezon başında, teknik direktörümüz bize maçların sertlik derecesine göre rotasyon yapacağını söyledi. Hocamız, hafta hafta kimin oynayacağına karar veriyor. Sadece sağ bekte değil, her pozisyonda rekabet var. Bu durumla yüzleşmek ve her gün en iyi performansımı sahaya koymak zorundayım. Takımda Caner’in sakatlığı var. Eğer hocam sol beke geçmemi isterse yaparım” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...