Jorge Jesus'tan Sevilla mağlubiyeti sonrası açıklama: Hala umudumuz var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jorge Jesus'tan Sevilla mağlubiyeti sonrası açıklama: Hala umudumuz var

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla deplasmanına konuk olan ve karşılaşmadan 2-0 mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jorge Jesus, "Bu, maç öncesi düşündüğümüz bir skor değil ama hala umudumuz var" dedi.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, son 16 turu ilk maçında Sevilla deplasmanına konuk oldu. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında 2 gol bulan ev sahibi ekip, karşılaşmadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı ve büyük avantaj elde etti.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, takımın kötü oynamadığını vurguladı. Jesus, "Oynadığımız oyun ile skor gerçeği yansıtmıyor. Avrupa'da tecrübeli bir takıma karşı oynadık. İlk yarıda çok iyi oynadık ancak, girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Bu kadar çok pozisyona girip, değerlendiremediğiniz zaman kaybedersiniz. Rakibimiz girdikleri iki pozisyonu da değerlendirdi" diye konuştu.

"HALA UMUDUMUZ VAR"

Zorluk seviyesi yüksek maçlarda Fenerbahçe'nin kötü sonuçlar aldığıyla ilgili bir soru üzerine Portekizli teknik adam, şu an Sevilla maçını değerlendirebileceğini vurgulayarak, "Sevilla daha önce bu kupayı 6 defa kazandı. Sevilla'nın, bu turnuvadaki tarihi bizimle kıyaslanamaz. İkinci yarıda biri duran top sonrası konsantre eksikliğinden diğeri de seken toptan goller yedik. Avrupa'da oynamamış çok fazla oyuncumuz var ama performansımızın iyi olduğunu düşünüyorum. İkinci maçta hala umudumuz var" ifadelerini kullandı. (İHA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...