Jorge Jesus'tan öğrencilerine: Sizi tanıyamadım!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jorge Jesus'tan öğrencilerine: Sizi tanıyamadım!

Spor Haberleri

Fenerbahçe'nin teknik patronu, Trabzonspor karşısındaki oyunu eleştirip bireyselliğe kaçıldığını vurguladı.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Teknik direktör Jorge Jesus da şaşkın, taraftar da. Kimse lider Fenerbahçe’den Trabzonspor deplasmanında böylesine etkisiz ve karavana bir oyun beklemiyordu. Jesus 2-0 yenildikleri Trabzonspor maçının detaylı analizini yaparken ana başlıkta takım oyunundan uzaklaşma ve bireyselliğe kaçıp hatalar yapma vardı. Gereksiz topla oynamaların hataları da beraberinde getirdiğini belirten Portekizli teknik adam “Sizi tanıyamadım. Her zamanki futbolunuzun çok uzağındaydınız” eleştirisini yaptı.

İKİ İSİM KESİLECEK

Organize hücum konusunda sıkıntı yaşadıklarını da dile getiren Jesus’un Hatayspor maçında rotasyona gideceği öğrenildi. Trabzon’da bekleneni veremeyen Batshuayi ve Osayi Samuel’in yedek bırakılıp yerlerine Enner Valencia ve Lincoln’ün oynaması bekleniyor. Kırmızı kart gören Crespo’nun yerinde ise büyük oranda İsmail Yüksek forma giyecek. Sakatlıktan yeni çıkan Mert Hakan Yandaş tam olarak hazır değil. Miha Zajc da rotasyon oyuncusu olarak görülüyor.

ALTAY'A ÖZEL TEBRİK

Kanarya, Trabzonspor’dan 2 gol yedi ama kalesinde kritik kurtarışlara imza atan bir Altay Bayındır vardı. Teknik direktör Jorge Jesus, belindeki ağrılar sebebiyle enjeksiyon tedavisi uygulanan ve Trabzonspor maçında ilk kez forma giyen kalecini 5 net kurtarışından dolayı kutladı. Altay Bayındır, Hatayspor maçında da kaleyi koruyacak.

İLK ELEŞTİRİ GELDİ: GEÇ KALDI

Fenerbahçe’de öğrencilerini bireysel oynama ve çok pas hatası yapmakla suçlayan Jorge Jesus’a da eleştiri var. Portekizli teknik adamın çok kontrollü oyunu tercih etmesi ve oyuna müdahalede geç kaldığı görüşü ağırlıkta.

Bu videolar da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...