Jorge Jesus kaybetmek istemiyor! Hedef 6'da 6

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jorge Jesus kaybetmek istemiyor! Hedef 6'da 6
Spor Haberleri

Dünya Kupası arasında yaptığı hazırlık maçlarına iyi bir görüntü sergileyen sarı lacivertliler, ilk yarının sonuna kadar oynayacağı bütün maçları kazanmayı hedefliyor.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Lider Fenerbahçe’yi Dünya Kupası arası sonrasında zorlu bir fikstür bekliyor. Sarı lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus, lig ve kupada oynayacakları altı maçta da kayıp istemiyor. İlk olarak kupada İstanbulspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, ardından da deplasmanda Trabzonspor’la kozlarını paylaşacak. Sonrasında ligde içeride Hatay ve deplasmanda da Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan sarı lacivertliler, evindeki dev derbide takipçisi Galatasaray ile kritik bir maça çıkacak.

KAZANDIKÇA KOLAYLAŞACAK

Zorlu periyodu Gaziantep deplasmanında kapatacak olan Fenerbahçe’de teknik direktör Jorge Jesus, bu periyottan kayıpsız çıkmaları hâlinde yolu yarılayacaklarını söyledi. Oyun kalitesini her geçen gün yükseltmek zorunda olduklarını söyleyen Portekizli teknik adam “Hedefimiz lig şampiyonluğunu kazanmak. Buna ulaşmak için önümüzde uzun bir yol var. Yapmamız gereken şey kazanarak yolumuza devam etmek. Biz kazandıkça her şey daha da kolaylaşacak” ifadelerini kullandı.

NİYAZİ AKDAŞ AÇIKLADI: ARDA İÇİN ANLAŞTIK

Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, “Arda Güler’in bonservis payı için Fenerbahçe ile anlaştık. 2,5 milyon avro alacağız. Ayrıca önerdikleri 7-8 oyuncudan işimize yaracak olanları bedavaya kiralayacağız. Biz de 4 genç oyuncumuzu verdik. Bunların ikinci satışından da yüzde 15 alacağız” açıklaması yaptı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...