Jorge Jesus 5 yıldızlı poz verdi, 5 ismin biletini kesti

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Jorge Jesus 5 yıldızlı poz verdi, 5 ismin biletini kesti

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ni gezdi. Portekizli dünyaca ünlü hoca, Can Bartu Tesisleri'ni gezdi. Jesus’a Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki de eşlik etti. Portekizli teknik adam, Can Bartu Tesisleri'nde önce FenerLAB, fitness salonunu, masaj odalarını, toplantı salonunu, soyunma odalarını ve restoranı gezerek bilgi aldı. Samandıra personeliyle de tanışan teknik adam daha sonra tesisler bulunan çim sahaları gezdi.

67 yaşındaki çalıştırıcısı bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu oluşturmaya çalışıyor. Öncelikle gidecek isimleri belirleyen Jorge Jesus, 5 futbolcunun biletini kesti. Jesus'un kararında yönetimin görüşleri ve yardımcılarının raporları etkili oldu.

Samatta, Lemos ve Max Meyer'in bonservisi Fenerbahçe'de bulunuyor ve bu 3 ismin 1 sezon daha sözleşmesi var. Yönetimin raporu doğrultusunda bu 3 futbolcu takımda istenmiyor.

MESUT ÖZİL KALIYOR

Mesut Özil'in son paylaşımı Jorge Jesus'un kulağına kadar geldi. Tecrübeli yıldız takımda kalacak. Ozan Tufan ise İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda gözden düştü. 28 yaşındaki futbolcu ufak bir bonservis bedeli karşılığı satılacak.
Jorge Jesus'un biletini kestiği 5. isim ise Luiz Gustavo... Yabancı kuralını da düşünen Jesus'un, Brezilyalı'nın kalması için ısrarcı olmayacağı belirtildi. 34 yaşındaki Gustavo'ya ülkesinden teklifler var.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...