Jesus kadroyu bozmayacak, Fenerbahçe aynı 11'le çıkacak

- Güncelleme:
Jesus kadroyu bozmayacak, Fenerbahçe aynı 11'le çıkacak

Spor Haberleri

Portekizli teknik adam kazanan kadroya dokunmayacak. Oyundan ve uyumdan memnun olan tecrübeli hoca mecbur kalmadığı sürece değişiklik planlamıyor.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Sezon başından beri kadroda ve oyun kurgusunda sık sık değişiklik yapan Jorge Jesus, Konya’ya fark atan takımı Kayseri’de bozmayacak. Tedavileri devam eden Batshuayi ve Luan Peres’ten mahrum olan sarı lacivertliler, Kayseri karşısına Konya maçının on biri ve taktiğiyle çıkacak. Şampiyonluk yarışında daha fazla kayıp istemeyen tecrübeli çalıştırıcı, Kayseri maçında önde şiddetli presle sonuca gitmeyi hedeflerken oyuncularına da seriyi devam ettirmeleri gerektiğini hatırlattı.

HER DAİM HAZIR

Kayseri’nin yakaladığı çıkışa dikkati çeken Jorge Jesus, “Rakibin durumundan bağımsız olarak, tamamen sahaya odaklanmalıyız. Sadece Kayseri değil, Alanya ve Beşiktaş maçları da bizim için son derece kritik” sözleriyle serinin önemini vurguladı. “Bizim hedefimiz belli. Camianın beklentisi de ortada” diyen Portekizli, “Bu süreçte hepinizden kendinizi en üst düzeyde hazır tutmanızı istiyorum” ifadesiyle de yoğun maç takviminde her oyuncuya ihtiyacı olduğunun altını çizdi.

PARMA’YA YÜZDE 30

Fenerbahçe’nin 6 milyon avroya Parma’dan transfer ettiği Jayden Oosterwolde’nin sözleşmesinde kâr maddesi olduğu öğrenildi. Anlaşmaya göre sarı lacivertlilerin Hollandalı savunmacıyı 7 milyon avro üzerinde bir rakama satması hâlinde kârın yüzde 30’u İtalyan ekibine verilecek.

İDARE MAHKEMESİ’NDEN YASAĞA MÜDAHALE

Kayseri-Fenerbahçe maçına misafir takım taraftarının alınmayacağı yönündeki karar mahkemeye takıldı. Kayseri 2. İdare Mahkemesi, yürütmenin durdurulmasına karar verdi. İl Güvenlik Kuruluna 1 günlük itiraz süresi tanındı. Mahkeme nihai kararını itiraz dilekçesini değerlendirdikten sonra verecek.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...