Jesus, 5 oyuncunun yokluğunu dert etmiyor: Mazeretimiz yok

- Güncelleme:
Jesus, 5 oyuncunun yokluğunu dert etmiyor: Mazeretimiz yok

Spor Haberleri

Ligde zirve takibindeki Fenerbahçe, bu akşam Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki karşılaşma 20.30’da başlayacak.

EMİN ULUÇ HABERİ - Ligde son olarak Ankaragücü’nü 1-0 geriye düştüğü maçta uzatmalarda 2-1 yenen Fenerbahçe’de beş oyuncu Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek. Bel fıtığı ameliyatı olan kaleci Altay’ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Lincoln, King ve Zajc ile sarı kart cezalısı Osayi-Samuel görev alamayacak. 

YÖNETİCİLERE CEZA

Zajc’ın sol uyluk kas grubunda yırtık var, maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Arda Güler ise oynayabilecek. Sezon başından bu yana önemli eksiklerle sahaya çıktıklarını belirten teknik direktör Jorge Jesus takımla yaptığı toplantıda “Hiçbir mazeretimiz yok. Sahaya 11 kişi çıktığımız sürece tam takımız demektir. Kazanmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Bu arada yöneticiler  Selahattin Baki ile Ahmet Ketenci’ye PFDK’dan 21 gün hak mahrumiyeti ceza geldi.              

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...