İsmail Kartal listeyi belirledi: Fenerbahçe'de sekiz futbolcu yolcu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İsmail Kartal listeyi belirledi: Fenerbahçe'de sekiz futbolcu yolcu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin tecrübeli hocası King, Nazım, Henrique, Arao, Pedro, Rossi, Serdar Dursun ve Osayi Samuel ile yolların ayrılmasını istiyor.

Sezona iddialı bir şekilde girmek isteyen Fenerbahçe, transfer bombalarını birer birer patlatırken, teknik direktör İsmail Kartal da gönderilecekler listesini tamamladı. Rusya kampında yaptığı iki maçı da kaybeden sarı lacivertlilerde Kartal, Joshua King, Nazım Sangare, Gustavo Henrique, Willam Arao, Diego Rossi, Serdar Dursun ve Osayi-Samuel’in satış listesine konabileceğini yönetime iletti.

Yönetimde hedef, bu sekiz isimden ciddi anlamda para kazanmak ve maaş bütçelerinden kurtulmak.

SAMET KİRALANABİLİR

Savunmadaki iki yerli isimden Samet Akaydin ve Serdar Aziz konusunda kararsız kalan Kartal bu oyunculara gelecek tekliflere göre hareket edilmesini istedi. Serdar Aziz tecrübesiyle bir adım öne çıkarken, geçtiğimiz yıl Adana Demirspor’dan 2,5 milyon avro karşılığında alınan Samet’in kiralanması bekleniyor.

İsmail Kartal, Avrupa’nın birçok kulübünden teklif alan Ferdi Kadıoğlu’nun ise kesinlikle takımda kalması gerektiğini iletti. Yönetim ise kalan transferleri de tamamlamaya çalışıyor.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ: SAMATTA PAOK'TA

Son iki sezonu Belçika’da Antwerp ve Genk takımlarında kiralık olarak geçiren Fenerbahçe’nin forveti Mbwana Samatta ile yollar ayrıldı. Sarı lacivertliler, Tanzanyalı oyuncunun sözleşmesini feshetti. Samatta, Yunan ekibi PAOK ile sözleşme imzalayacak.

FENER'İN YÜZÜ DZEKO

Fenerbahçe, flaş transferi Edin Dzeko’yu takımın dışa açılan yüzü olarak kullanacak. Boşnak oyuncu hem popülaritesi hem de tecrübesi sebebiyle takımın kaptanlığını yapacak. Mert hakan, Altay ve İrfan Can Kahveci ise Dzeko’nun yardımcıları olacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...