İnanılmaz Aboubakar!

Düzenleyen:
İnanılmaz  Aboubakar!

SPOR Haberleri

39. dakikada Retsos’a kafa atan Kamerunlu futbolcu kırmızı kart gördü, Beşiktaş’ı büyük sıkıntıya soktu

Dün gece Vodafone Arena’da inanılmaz bir an yaşandı. İki farkla önde olan Beşiktaş olmadık bir pozisyonda kalesinde gol gördü. Olimpiakos morallenip topa daha çok sahip olmaya başladı. Kartal’ın morali bozulmaya yüz tutmuşken Vincent Aboubakar maçın 39. dakikasında orta yuvarlakta rakibi Retsos’la önce sözlü tartışmaya girdi. Sonrasında hırsını alamayarak rakibine kafa atan Kamerunlu futbolcu Yunan kenar yönetiminin büyük itirazları ve 4. hakemin uyarısıyla kırmızı kart gördü ve Beşiktaş’ı 10 kişi bıraktı. D.Kiev maçında da kırmızı kart gören futbolcuya üç maç ceza gelmesi bekleniyor. Dün zorlukla turu geçen Beşiktaş yarı finale çıkarsa Aboubakar ancak bu turun rövanşında forma giyebilecek. 
6. golünü attı
Aboubakar’ın siniri maç sonrası da sürdü. Bitiş düdüğüyle birlikte takım arkadaşlarını beklemeden kulüpten bir yetkiliyle birlikte Vodafone Arena’dan ayrılan futbolcu Avrupa’da bu sezon 6. golünü attı. Fakat tribünleri önce sevindiren sonra strese sokan Aboubakar taraftar üzerinde uzun süre unutulmayacak kötü bir etki bıraktı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...