İki şeker bir biber

Düzenleyen:
İki şeker bir biber

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, “zayıf” ama tarihi olan Grasshoppers ile eşleşirken, Osmanlı’ya “orta şeker” Midtjylland, Başakşehir’e ise “zorlu” Shakhtar Donetsk çıktı

Türk futbolu için dün önemli bir gündü… Nyon’da kura çekimi vardı. UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda rakiplerimizi bekliyorduk… Hem istediğimiz hem de istemediğimiz bir sonuç ortaya çıktı… Monaco’ya elenerek Şampiyonlar Ligi’ne veda eden ve 2 numaralı organizasyonda yoluna devam etme şansı bulunan Fenerbahçe’nin seri başı avantajı vardı ve İsviçre’nin köklü ekibi Grasshoppers ile eşleşti… Tarihinde ilk kez Avrupa Kupaları’na katılan Osmanlı da güçlüler arasından idare eden bir rakip olan Midtjlland ile eşleşti… Başakşehir’in rakibi ise Play-Off turu için “OFF” dedirten türdendi: Shakhtar Donetsk. HAYDİ HAYIRLISI…

İstanbul’da geçmeliyiz
OZAN BALALAN (F.Bahçe Asbaşkanı): Monaco’yu hem hakem hataları, hem de oyuncularımızın eksik olması nedeniyle elimizden kaçırdık. Biz çok iyi bir takımız. Hedefimiz burada final oynamak. Bu ligde Fenerbahçe’nin sonuna kadar gitmesi lazım. Önce gruplara kalalım, daha sonra da grupları geçelim. Sonuçta 2 maç oynayacağız. Olmadık bir maç, olmadık bir hakem kararıyla elenebiliyorsunuz. O nedenle İstanbul’da turu geçecek sonucu almalıyız”
En zorunu çektik
ÖMER FARUK AYVACI (Başakşehir yöneticisi): “En zor rakibi çektik. Geçen sene Fenerbahçe’yi elemişlerdi. Boynumuzu eğmeden, kimseyi de mahcup etmeden mücadelemizi sürdüreceğiz.”
ENDER YURTGÜVEN (Osmanlıspor menajeri): “Avrupa macerasına başladığımız zaman kendimize 2016 hedefi olarak gruplara kalmayı koymuştuk. Hedefimize bir adım uzaktayız ve gruplara kalmak istiyoruz. Bu turda kolay rakip yok.”

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...