Icardi ay-yıldızlı bilekliği neden taktığını anlattı! Arjantinli yıldız Türk mü oluyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Alanyaspor maçı öncesi taktığı ay-yıldızlı bilekliği ile gündem olmuştu. Maç sonu açıklama yapan Icardi, Türkiye'de çok mutlu olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, ay-yıldızlı yeni bilekliği hakkında açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor maçı sonrası GS TV'ye konuşan Icardi,  "Ay Yıldızlı bilekliğimle ilgili bir fotoğraf paylaşmıştım. Taraftarlar zaten biliyor. Türkiye'de çok mutluyum, insanlar bize son derece iyi davranıyor. Ülkemizin sembolünü paylaşmak istedim. Çünkü onlar beni çok seviyor, ben de onları çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

Icardi'nin sözleri sonrası Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyadan paylaşımlar yaparak "Icardi Türkiye vatandaşı olsun" yorumlarında bulundu.

Icardi ay-yıldızlı bilekliği neden taktığını anlattı! Arjantinli yıldız Türk mü oluyor?

OKAN BURUK'TAN ICARDİ AÇIKLAMASI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Mauro Icardi hakkında konuştu.

Real Madrid'in transfer listesinde olduğu iddia edilen Arjantinli oyuncunun bir nesli Galatasaraylı yaptığını belirten Buruk,  "Icardi, Galatasaray’ı çok seviyor. Galatasaray onu seviyor. Galatasaray dışında Türkiye, Icardi’yi çok seviyor. Belki bir nesli Galatasaraylı yapma yolunda önemli işlere imza attı. Icardi burada çok mutlu. Gerçek olup olmadığını bilmediğim haberleri değerlendirmiyorum. Daha kasım ayındayız" dedi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...