İbrahim Toraman Sezer Öztürk affedilecek mi

İbrahim Toraman Sezer Öztürk affedilecek mi

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetimi ile Özen-Biliç ikilisi İbrahim ve Sezer'in affedilmesi konusunda büyük çatışma yaşıyor

Beşiktaş'takavga ettikleri için kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ünaffedilmesi konusunda yönetim ile teknik heyet fikir ayrılığına düştü... İki oyuncu hafta içinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde karşılaştıktan sonra oturup konuştular ve aralarındaki buzları erittiler. Bu sayede takıma geri dönmek için de üzerlerine düşen görevi yerine getirmiş oldular. Başta başkan Fikret Orman olmak üzere siyah-beyazlı yöneticiler de iki tecrübeli oyuncunun takıma dahil edilmelerini istiyor. Orman, geçtiğimiz günlerde BJK TV'de katıldığı programda "Sezer Öztürk ve İbrahim Toraman bizim değerlerimiz. Onlara yatırım yaptık. Oynamaları için onlarla sözleşme imzaladık. Her ne kadar kavga etseler de iyi çocuklardır. Önder Özen ve Slaven Biliç, devre arasında bir karar verecektir. Şahsen affedilmelerini isterim" diyerek bu yöndeki arzusunu açık açık ifade etti.
BEKLENTİ AÇIK
Yöneticiler de bu konu hakkında kendilerine ne zaman bir soru yönetilse, "Bu konuda teknik heyetin raporu gerekiyor" yanıtını vererek futbol genel direktörü Önder Özen ve teknik direktör Slaven Biliç'e mesaj gönderiyorlar. nbsp;Yönetim, genel prensip sebebiyle Özen ve Biliç'in işine asla karışmıyor. Ancak bu konuda yönetimin beklentisi çok açık ve net şekilde ortada. Ancak iki oyuncu barışmış olmasına rağmen Özen ve Biliç ikilisinin bu konuda bir adım atmayıp, devre arasında başka transferler için yönetime sunulacak rapor hazırlama adına çalışma yapmaları oyuncuları, yöneticileri ve camiayı düşündürüyor. (vatan)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...