İbrahim Hacıosmanoğlu bombaladı

İbrahim Hacıosmanoğlu bombaladı

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı önemli açıklamalar ve suçlamalar yaptı. Özellikle Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören'i hedef aldı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu önemli açıklamalar ve iddialarda bulundu. A Haber'e konuşan Hacıosmanoğlu hem TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i hem de F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı hedef aldı. İşte o sözler: Şike konusunda Federasyona, Tahkime müracaatlarımız oldu. Başkanından, yönetim kurulundan tutun, kurullarıyla konuşmalarımızda '2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur' diyorum, onlar bir şey diyemiyor, başlarını öne eğiyor. Ama başvurularımız reddedildi. Türkiye'de serüveni tamamlama noktasında hareket ediyoruz. Bu konu içimizde hallolsun Türkiye'ye yaptırım gelmesin diyoruz ama ne yazık ki futbolu yönetenler bunu idrak etmek istemiyorlar... nbsp;
Aziz Yıldırım "Ben yatmaya geliyorum" diyerek kahraman gibi döndü. Bu ülkede Genel Kurmay Başkanı içeride Aziz Yıldırım mı yatmayacak?.. Bu kirli ortamı düzeltmezsek sporu eğlence olarak göremeyiz. Kendi çıkarlarının içine siyaseti sokanlar var... 1995-96, 2004-05 ve 2010-11 sezonlarında şampiyonluklarımız çalındı. Olay sadece kupa değil, baktığınız zaman Trabzonspor'un trilyonlarını çalıyorsunuz. Bunun cezası 3-5 sene değil, daha fazla olmalı... Beşiktaş Kulübü'nü bu hale getiren Yıldırım Demirören'dir. Beşiktaş neden men cezası aldı? Beşiktaş'ın Avrupa'ya gidememesinin sorumlusu bu şahıstır. Demirören'le "2011'de şike yok" diyorsan çayını bile içmem, kalkar giderim dedim. Sonra 45 dakika oturduk!.. Fikret Orman, Yıldırım Demirören'i istifaya çağıracaktı, çağırmadı. Niye çağırmadın dedim, "İstediğimi aldım" dedi. Demirören 100 trilyonluk bağış yapınca onu istifaya çağırmaktan vazgeçti... Mustafa (Akçay) hocanın bilgi birikimi, adamlığı ve yüreği tartışılamaz. Ben hocama arkanda değil yanındayım dedim çünkü arkasında olan yönetimler her zaman hocalarını gönderir. Trabzonspor rakibin oyununu kabul eden değil, kendi oyununu rakibe kabul ettiren bir yapıda olmalı... Bu dava sadece benim veya Trabzonspor'un davası değil. Bu temiz futbol için bir davadır. Trabzonspor sevdalıları benim cumartesi günkü yürüyüşe katılmamı istedi. Tabiki ben de katılacağım. Biz Trabzonsporlu gibi ahlaklı bir yürüyüş yapacağız.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...