Beşiktaş transferde ilk bombayı patlattı: LodeIro Kartal oluyor

Beşiktaş transferde ilk bombayı patlattı: LodeIro Kartal oluyor

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar 1 aydır takip ettiği Botafogo'nun Uruguaylı orta saha oyuncusunu kiralayacak

Ronaldinho, Ola Toivonen, Hunt, Batalla diyerek transferde kaliteyi sürekli bir kademe aşağı çeken Beşiktaş sessiz sedasız bir operasyonla Botafogo'dan Nicolas Lodeiro'yu bitirmeye çok yakın. Önder Özen ve Bilic'in yaklaşık 1 aydır takip ettiği ve yönetime alınması yönünde rapor verdiği 24 yaşındaki orta saha oyuncu, iki günlük girişimlerin sonunda satış opsiyonuyla birlikte kiralanacak. İlk Avrupa deneyiminde Ajax forması giyen Lodeiro, 2 sezonda 29 kez Hollanda takımında oynadı ve 4 gol attı. Daha sonra bedelsiz olarak Brezilya ekibi Botafogo'ya geçen Uruguaylı orta saha, geçen sezon 25 maçta 5 gol, 4 asistlik bir performans ortaya koydu. Bu transferin gerçekleşmesiyle birlikte Antalya'daki kampta Fernandes'i ön libero olarak kullanan Bilic, ikinci yarıda takımı ileri taşıma görevini Lodeiro'ya verecek. Son pürüzlerin giderilmesi durumunda futbolcu birkaç gün içinde Türkiye'ye gelecek ve sağlık kontrolünün ardından imza atacak. Futbol Genel Direktörü Önder Özen, "Görüşmeler finale doğru gidiyor. Ödeme planları ile ilgili pürüzler var. Arkadaşlarımız bunları çözmek için ellerinden geleni yapıyor. Kiralama ücretini taksitlendirmeye ve opsiyonu düşürmeye çalışıyoruz" açıklaması yaparken yönetici Ahmet Kavalcı'nın, "Biz Botafogo'dan gelen sözleşmeyi aynen imzaladık ve geri gönderdik. Bu konuda herhangi bir sıkıntı yok. Karşı tarafın bunu onaylayıp işleme koymasından sonra Lodeiro'yu Türkiye'ye getireceğiz'' demesi dikkat çekti. Siyah-beyazlılar Lodeiro'nun transfer görüşmelerinin başladığını KAP'a da bildirdi.

LODEIRO KİMDİR ?Adı: Marcelo Nicolas nbsp;
Lodeiro Benítez
Doğum Tarihi: 21.03.1989
Doğum Yeri: Paysandu (Uruguay)
Pozisyon: Orta saha nbsp;

...Ve stadın temeli atılıyor
Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın temel atma töreni 26 Ocak Pazar günü yapılacak. Kulüpten yapılan açıklamada 12.30'daki törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı belirtildi. nbsp;

Sakatlık yasak!
Beşiktaş'ın Futbol Genel Direktörü Önder Özen sık yaşanan sakatlıklarla ilgili olarak, "Beşiktaş'ta artık çok çalışmayıp sürekli sakatlık geçiren futbolcular bedellerini ödemek zorunda kalacaklar. Rekabet etmeyenler bize bedel ödetemeyecekler, biz onlara bedel ödeteceğiz" dedi. Özen iddia edildiği gibi Pappis Cisse ile ilgili bir girişimleri olmadığını söyledi.


HÜSEYİN?EROĞUL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...