Hızlı ve öfkeli

Hızlı ve öfkeli

SPOR Haberleri

Pereira, şampiyonluğa inancını yinelerken, "Daha hızlı daha agresif olacağız. İyi başladık ve kazanarak devam ederek hedefe ulaşacağız" dedi

M.Emin ULUÇ
Şampiyonlar Ligi hayaline erken havlu atmasına rağmen moralini bozmayan Vitor Pereira, Eskişehir galibiyetiyle coştu. Lige zaferle başlamanın keyfini yaşayan Portekizli karşılaşmanın ardından oyuncularını tek tek kutlarken, soyunma odasında "Kazanarak başlamak önemliydi, bu şekilde devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. "Hala eksiklerimiz var, henüz istediğim seviyede değiliz" itirafında bulunan tecrübeli çalıştırıcı, "Her şeyi daha fazla yapacağız. Daha hızlı, daha ofansif ve daha agresif bir takım olacağız. Şampiyonluğa ulaşacağız" vurgusunu yaptı. Oyuncularının cesaretini ve kazanma arzusunu öven Pereira, çift forvetli sistemden vazgeçmeyeceğinin altını çizerken, sistemine uyan oyunculara forma vereceğinin de altını çizdi.
Borussia'yı örnek alıyor
Kadrosunu yıldızlarla donatmasına rağmen bireyselliğe değil takım oyununa önem verdiğini dile getiren Vitor Pereira kendisine Borussia Dortmund modelini örnek alıyor. "Gegenpressing" yani karşı pres prensibini oturtmaya çalışan Portekizli, takımdan topu kaybettikleri anda çok oyuncuyla ani ve planlı bir pres yapmalarını istiyor. Top kontrolü sağlandığında ise kalabalık hücumlarla sonuca gitmeyi hedefliyor. Oyuncu tercihleri nedeniyle eleştirilse de takımın bu sisteme uyum sağladığında çok daha üst seviyelere çıkacağından emin olan Pereira prensiplerinden taviz vermeyi kesinlikle düşünmüyor. Yeni transferlerle elini güçlendiren Portekizli yaklaşık bir ay içinde istediği takımın ortaya çıkacağını belirtiyor.
Van Persie zaman istedi
enerbahçe'nin en önemli transferi olan Robin Van Persie henüz hazır olmadığını belirtirken biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu belirtti. Hollandalı yıldız, "Formumu yakalama sürecim devam ediyor. Birkaç hafta içinde tam kapasiteye ulaşacağım" diye konuştu.
Topal'dan veda sinyali
Mehmet Topal, Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. Hakkındaki eleştirilere tepki gösteren Mehmet, "Herkes kaçarken biz dimdik mücadele ettik" diyerek, 3 Temmuz sürecine vurgu yaparken "Bizden memnun değillerse yolumuzu çizeriz" şeklinde konuştu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...