Yetkimi sonuna kadar kullanırım

Yetkimi sonuna kadar kullanırım

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ben halkımın bana verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanırım' dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Rize'nin Çayeli ilçesi Büyükköy'de vatandaşlara hitap etti. Terörle mücadelenin amansız şekilde süreceğini belirten Erdoğan, özetle şunları söyledi:
Terörle olan mücadelemiz amansız devam edecek. Bunlardan en ufak bir rehavet, en ufak bir gevşeme olmayacak. Kimse Türkiye'nin gücünü test etmeye kalkmasın. Terörle mücadele amansız şekilde sonuna kadar sürecek.
SONUNDA KAYBEDECEKLER
Türkiye'nin gücünü kıskanıyorlar ama gücünü de kimse test etmeye kalkmasın bedelini ağır öderler, ödeyecekler. Kimse bize siyasi milliyetçilik yapmasın, siyasi ırkçılık yapmasın bunu yapanlar sonunda kaybedecekler.
Şahsım için spekülasyon yapabilirler ama ben atama ile gelmiş bir Cumhurbaşkanı değilim, ben milletimin oylarıyla gelmiş bir Cumhurbaşkanıyım. Ben halkımın bana verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanırım. Yetkimin alanının da ne olduğunu biliyorum. Sussun, otursun hiç konuşmasın deniliyorsa ben alışılmış bir Cumhurbaşkanı değilim. Onun için de şu anda öyle zannediyorum ki önümüzdeki hafta filan bu sürecin bir karar haftası olacaktır.
İNLERİNDEN ALACAĞIZ
(Kaçan savcılar) Nasıl ki Romanya'ya kaçanları alıp geldiysek, bunları da nereye kaçarlarsa kaçsınlar daha önce dedim ya inlerine gireceğiz alıp çıkaracağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...