Her maçın favorisiyiz

Düzenleyen:
Her maçın favorisiyiz

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyeleri derbiyle ilgili konuştu, “G.Saray çıktığı her maçın favorisidir. Kazanacak güçteyiz” dedi

Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyeleri, pazar günü Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yöneticilerden Ural Aküzüm, Galatasaray’ın çıktığı her karşılaşmada favori olduğunu belirterek, “Galatasaray’ın kazanacağına inanıyorum. Fenerbahçe önemli bir takım ve rakibimiz. Fakat Galatasaray yıldızlarıyla, oyuncularıyla, takım oyunuyla, hocasının vereceği taktikle Fenerbahçe’yi yenecek güçtedir. Oyuncularımız iyi hazırlanıyor. Florya’da iyi bir hava var. Başkan ve yönetimimizin de ciddi bir desteği var. İnşallah Fenerbahçe’yi yenerek şampiyonluk yarışına kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Bir diğer yönetim kurulu üyesi İsmail Sarıkaya, “Her şeyden önce bir Galatasaray taraftarıyım. Tüm kalbimle Galatasaray’ın kazanmasını istiyorum. Kazanması için de elimizden geleni yapıyoruz. Bu sezon inşallah taraftarımızı mutlu edecek bir sonuçla döneriz” dedi. Derbinin dostça geçmesi gerektiğine vurgu yapan yönetim kurulu üyesi Burçin Aslan ise “Umarım sonuç bizim için olumlu olur ve haftayı memnun bir şekilde kapatırız” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...