Gelenek sürecek

Düzenleyen:
Gelenek sürecek

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı, Kadıköy’de tam 17 yıldır tarihi rakiplerine yenilmediklerini hatırlatırken, “18, 19, 20… Bu böyle devam eder inşallah” dedi

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde tesis yapmayı planladıkları arazideki incelemeleri sırasında basın mensuplarına derbi öncesi yine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oldukça keyifli olduğu gözlenen Yıldırım, tarihi rakiplerine bol bol taş attı. Galatasaray’a 17 senedir sahalarında yenilmediklerini hatırlatan Yıldırım, “17 senelik bir gelenek var ve bu gelenek devam edecek. İnşallah, 18, 19, 20… Bu böyle devam eder. Derbi centilmence geçsin. Galip gelen biz olacağız. ‘İyi oynayan kazansın’ falan yok, Fenerbahçe kazanacak. Hoca ve oyuncularla beraberdik. Herkes, hem psikolojik olarak hazır hem de maçın bilincinde. Kaybettiğimiz puanları, bu maçları kazanarak telafi edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Fenerbahçe’nin en önemli oyuncularından biri olan Jeremain Lens’in sakatlığı yüzünden oynayamayacak olmasının hatırlatılması üzerine Yıldırım, “24 kişilik kadroya sahibiz. Sakatlıkları olan futbolcuların yerine birileri çıkar oynar. Biz en kötü zamanımızda 6-0 kazandık. 6 defa gittik 6 gol attık, yendik. Önemli olan seyirciyle sporcuların bütünleşmesi. Bu bütünleşme sağlanırsa, hangi şartta olursa olsun yeneriz biz” dedi. Aziz Yıldırım, Galatasaray maçı için satışa çıkardıkları bütün biletlerin satıldığını dile getirirken “Tek bilet bile kalmadı. Bütün biletler satıldı. Tahriklere kapılmasınlar. Rakip takım seyircileri de geliyor. Beraber statta centilmence geçsin. Nahoş hareketler olmasın, bu ülkenin birlik beraberliğe ihtiyacı var” dedi. 
Taraftar yasağının kalkmasını ilk olarak Fenerbahçe cephesinin teklif ettiğini söyleyen Fenerbahçe Başkanı, “Biz söyledik, ilk defa Kulüpler Birliği’ne adam gönderdim. Valilik ilk başta tereddütlüydü. Biz dedik ‘seyirci gelsin’ diye. ‘Bizim taraftarımız da gitsin’ dedik. Bunun üzerine Kulüpler Birliği federasyonla konuştu. Yine tereddüt vardı, biz isteriz dedik ve yapıldı” dedi.  Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in derbiyle ilgili açıklamalarının sorulması üzerine ise gülerek, “Boş ver, basit sorular sormayalım. Basit şeylere girmeyelim. Hepimiz büyüyelim, TSYD’de seçim yapmayı öğrenelim” derken, gazetecilere de göndermede bulunmayı ihmal etmedi. 

ÜNİVERSİTE HAYIRLI OLSUN

Fenerbahçe Üniversitesi için TBMM’den karar çıktığını söyleyen Aziz Yıldırım, “Bütün partilerin desteğiyle karar alındı. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve parti başkanlarına teşekkür ediyorum. Kısa zamanda binamız ile gereken çalışmalarımızı yapacağız. Silivri’den başlayarak üniversiteyi hayata geçireceğiz” dedi. 

FENER BURAYA TAŞINACAK
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler yapımı planlanan Spor Akademisi ve A Takım Tesisleri’nin arazisini Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte gezdi. Futbol takımı dahil 7 branşın yer alacağı tesisi 250 dönüm arazinin üzerine yapmayı planladıklarını söyleyen Yıldırım, “5-10 yıl içinde altyapılar ve futbol takımının tamamı gelecek. Yollar bittiği zaman stattan buraya 40 dakikada gelmiş oluruz” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...