Hedef çeyrek final! Fenerbahçe, Sevilla'yı konuk ediyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hedef çeyrek final! Fenerbahçe, Sevilla'yı konuk ediyor

Spor Haberleri

Deplasmanda üstün oynadığı maçta şanssız bir yenilgi alan sarı lacivertliler, Kadıköy’de taraftarının desteğiyle Avrupa’nın iki numaralı kupasında adını çeyrek finale yazdırmak istiyor.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda 2-0 yenildiği ilk maçın rövanşında, bu akşam İspanya temsilcisi Sevilla’yı ağırlayacak. Ülker Stadı’nda 20.45’te başlayacak karşılaşmayı, İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek. İlk maçta üstün oynayan ve sayısız gol fırsatlarından yararlanamayan sarı lacivertliler yediği şanssız iki golle İstanbul’a üzgün dönmüştü. Kadıköy’de taraftarının desteğiyle turu geçmek isteyen Kanarya, 15 yıl önce Şampiyonlar Ligi son 16 turunda elediği rakibini yine alt etmeye çalışacak. 

ESKİ GÜCÜNDE DEĞİL

Avrupa Ligi’nin altı kupayla en çok kazanan takımı olan Sevilla, bu sezon önceki formundan uzak bir görüntü sergiliyor. Küme düşme potasının 2 puan uzağında olan İspanyol ekibin sakatlıklarla da başı dertte. Ligde oynanan son maçta iki oyuncu daha ilk yarıyı tamamlayamadan hastanelik olmuştu. Fenerbahçe’nin turu geçmesi için üç farklı kazanması gerekiyor. Deplasman golü kuralı kaldırıldığı için iki farklı galibiyette maç uzatmaya gidecek. Burada da eşitlik bozulmazsa çeyrek finalisti penaltılar belirleyecek.

SARACOĞLU KAPALI GİŞE

Sevilla karşısında tur arayan Fenerbahçe, Kadıköy’de dev taraftar desteğiyle mücadele edecek. Maç için satışa sunulan biletler kısa sürede tükendi. Karaborsada ise normal fiyatın 3-4 katına satılan biletler var.

Hedef çeyrek final! Fenerbahçe, Sevilla'yı konuk ediyor

LINCOLN SEZONU KAPATTI

Fenerbahçe’ye Lincoln Henrique’den kötü haber geldi. Sevilla ile oynanan ilk maçta sakatlanıp çıkan Lincoln’ün sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiği ve oyuncunun sezonu kapattığı açıklandı. Jorge Jesus’un sol bekte yeni transfer Oastewolde’ye şans vermesi bekleniyor.

BİR MAÇTAN FAZLASI! TUR, PARA DEMEK

Kadıköy’deki Sevilla randevusundaki bilet ve Fenerium satışlarından 25 milyon lira civarında gelir hedefleyen Fenerbahçe asıl kazancı turu geçerse kapacak. Bu sezon Avrupa kupalarında 12 milyon 953 bin avro kazanan sarı lacivertliler, Sevilla’yı elerse kasaya 1,8 milyon avro daha girecek.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...