Hamza Hamzaoğlu, yeni transferleri ve gidecekleri belirledi

Hamza Hamzaoğlu, yeni transferleri ve gidecekleri belirledi

SPOR Haberleri

Dursun Özbek ile bir araya gelecek olan G.Saray'ın hocası 4 Temmuz'daki kampa kadar kadroyu şekillendirmek istiyor

Önce Süper Lig'de şampiyon olan sonra da Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Galatasaray tüm dikkatini transfer çalışmalarına çevirdi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile Başkan Dursun Özbek önümüzdeki günlerde bir araya gelecek. Özbek yönetimi öncelikli olarak başarılı hoca ile 3 yıl daha sözleşme imzalamayı planlıyor. Transferde kulübün mali durumunu ve oyuncu dengesini düşünerek hareket etmeyi planlayan Hamza Hamzaoğlu, yönetime geniş bir liste sunacak. Sarı-kırmızılıların hocasının transfer listesinde Gignac, Kevin Prince Boateng, Bilal Kısa, Serdar Aziz, Ozan Tufan ve Gökhan Değirmenci gibi isimler bulunuyor. Önümüzdeki günlerde yönetim bu isimler ile masaya oturarak transferleri gerçekleştirmeye çalışacak.
Kadro 28 kişiye inecek
Hamzaoğlu, önümüzdeki sezon kadroyu 28 kişiye indirecek. Bu doğrultuda Dursun Özbek'e takımdan ayrılacakların listesini vermeye hazırlanan Hamzaoğlu'nun raporu da hazır. Sarı-kırmızılılarda Sinan Bolat, Yekta Kurtuluş, Aydın Yılmaz, Pandev, Dzemaili ve Koray Günter önümüzdeki sezon kadroda düşünülmüyor. nbsp;Genç oyuncular Eray İşcan, Emre Can Coşkun, Birhan Vatansever, Alperen Uysal ve Berk İsmail Ünsal için ise kiralık seçeneği değerlendirilecek. Ayrıca sezonu kiralık olarak geçiren yabancı futbolcular Ontivero, Amrabat ve Dany de önümüzdeki sezon kadroda yer bulamayacak.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...