Berlin'e akın var

Berlin'e akın var

SPOR Haberleri

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, özel uçağına davet ettiği özel misafirlerle Almanya'ya uçtu

İtalya ve İspanya kadar Türkiye'de de Devler Ligi finalinin heyecanı yaşanıyor. Tarihi finalde düdük çalacak Cüneyt Çakır için, Türkiye'den bir uçak dolusu misafir Berlin'e gitti. Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır'ı arayarak bu tarihi maça özel olarak davet etti. Demirören, TFF yöneticileri, MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ve Cüneyt Çakır'ın babası Serdar Çakır ile birlikte dün 20'den fazla isim öğleden sonra özel uçakla Berlin'e hareket etti.
Hakemlerden çıkarma nbsp;
MHK eski Başkanı Zekeriya Alp de bu maç için 6 ay önceden rezervasyon yaptırdığını söyledi ve Berlin'e uçan bir başka yönetici oldu. Bu arada Cüneyt Çakır'a destek olmak için Süper Lig hakemlerinden Tolga Özkalfa, Süleyman Abay, İlker Meral, Deniz Çoban, Hakan Ceylan, Abdülkadir Bitigen, Alper Ulusoy başta olmak üzere ayrıca çok sayıda yardımcı hakem de dün gece Berlin'e hareket etti.
gt; Ömer Faruk ÜNAL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...