Hamit'te sinir krizi

Hamit'te sinir krizi

SPOR Haberleri

Son haftalarda yaşadığı sakatlık sebebiyle formasından uzak kalan sarı-kırmızılı oyuncunun belinde sinir sıkışması olduğu ortaya çıktı

Galatasaray'da Hamit Altıntop şoku yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı takımın değişmez oyuncularından olan milli futbolcunun belinde sinir sıkışması olduğu tespit edildi. Hamit sezon başında Galatasaray'ın nbsp;Birmingham'da yaptığı kamptan ayrılarak daha önce ameliyat olduğu Almanya'ya gitmiş ve bir dizi kontrolden geçmişti. Daha sonra ligin ilk iki haftasında sarı-kırmızılı formayı giyen Hamit Altıntop sakatlığına bağlı olarak gösterdiği düşük performansın ardından taraftarların tepkisini çekmişti. Sinir sıkışması nedeniyle tecrübeli oyuncunun önemli şikayetleri arasında özelliklerde dizlerine vuran ağrıların olduğu belirtiliyor.
ŞİMDİ DAHA DEĞERLİ
Ameliyat olması halinde Hamit Altıntop'u uzun bir tedavi süreci bekleyecek. Dolayısıyla milli futbolcu ancak ligin ikinci yarısında Galatasaray'daki yerini alabilecek. Aksi halde alternatif tıp yöntemlerine müracaat edilecek. Yabancı sınırlaması kararının ardından Süper Lig maçlarında Hamit'in değeri de artmıştı. Bu nedenle teknik direktör Fatih Terim'in, yıldız oyuncunun bir an önce takıma kazandırılması konusunda ısrarcı olduğu belirtiliyor. Milli futbolcu, geçtiğimiz sezon üç cephede mücadele etmiş ve 40 karşılaşmada forma giymişti. Hamit Altıntop, özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılı performansı ile alkış almıştı. nbsp;Bahadır ÇOKİŞLER


Aslan taktik çalıştı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Real Madrid ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına dün yaptığı idmanla devam etti. Teknik direktör Fatih Terim, dünkü antrenmanda taktik çalışması yaptırdı. Antrenmana hafif sakatlıkları geçen Melo, Selçuk İnan, Wesley Sneijder ve Didier Drogba da katıldı. Semih Kaya'nın ise tedavisine devam edildi. Hamit Altıntop, planlanan tedavisi doğrultusunda salonda özel bir çalışma gerçekleştirdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...