Güneş: Panik yaptık

Düzenleyen:
Güneş: Panik yaptık

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın hocası, "Hataları sadece Tolga'ya bağlayamayız. İlk golden sonra panikledik. Elenmeyi hak etmedik" dedi

Beşiktaş'ta eleniş sonrası kahır vardı. Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcular son derece moralsizdi. Maçı değerlendiren Güneş, "Geriye dönüşü olmadığı için sadece üzülmek kalıyor. Gollerde çok basit hatalar yaptık" vurgusunda bulunurken, "Bu hataları sadece kaleciye yüklemek doğru değil. Hep beraber kaybettik. Elenmeyi hak ettiğimizi düşünmüyorum. Çok rahat olacak maçtı ama ilk golü yedikten sonra panikledik. 3 gol yedik. O panik olmasa deplasmanda da olsak kazanırdık" sözlerini kullandı. Şenol hoca, "Oyun olarak olumsuz bir şey söyleyemem. Sadece yediğimiz gol sonrasındaki 10 dakika olumsuz görüntü vardı. Çok üzgünüz. Büyük dersler çıkarılması gerekiyor" şeklinde konuştu. 
Artık lige dönmeliyiz
Futbolculardan Ricardo Quaresma, “Bizim için maç iyi gidiyordu. Beklemediğimiz bir anda gol yedik. Bu tarz turnuvalarda yaptığınız hataların sonuçları kötü oluyor. Ama hata yaptıysak hep beraber yaptık. Ligde önemli bir maçımız var ve onu düşünmeliyiz” açıklaması yaparken Olcay Şahan, "Mağlubiyeti Tolga ağabey veya savunmaya bağlamaya gerek yok. Biz takım oyunu oynuyoruz ve takım olarak savunma yapıyoruz. Oynadığımız futbolu, Barcelona ve Bayern Münih bile oynayamıyor. Rakibin 70'e kadar doğru düzgün pozisyonu yok. Maçı hak etmiştik. Şanssız bir gol yedik" sözlerini kullandı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...