Gökhan İnler maçın son anlarını anlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Gökhan İnler maçın son anlarını anlattı

SPOR Haberleri  / Sabah

Frikik kazanıldığında akıllarına tek bir isim geldiğini söyleyen Gökhan İnler, “Golü yapacağını biliyorduk. Bizi yanıltmadı” dedi

Benfica maçında Beşiktaş adına sahanın en iyilerinden biri olan Gökhan İnler, karşılaşmanın son anlarında yaşananları anlattı. Frikik kazanıldığı anda herkesin aklına tek bir isim geldiğini belirten Gökhan, "Orada pozisyon olunca, topun başında toplandık. O atışı kullanabilecek birçok oyuncumuz vardı. Ama hepimiz 'Talisca atsın' dedik. Çünkü idmanlarda onun bu tür pozisyonları gole çevirebildiğini görmüştük ve golü yapacağını biliyorduk. Bu nedenle de ona bıraktık. Talisca da bizi yanıltmadı" dedi. Özellikle ikinci yarıda maçı çevirmek adına büyük bir çaba harcadıklarını da vurgulayan tecrübeli futbolcu, şu ifadeleri kullandı: "Zaman zaman oyunda iniş ve çıkışlarımız oldu. Ama maçın sonundaki baskımız kıymetliydi. Deplasmanda alınan 1 puanla iyi bir başlangıç yaptık."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...