Beşiktaş'tan fikstür isyanı

Beşiktaş'tan fikstür isyanı

SPOR Haberleri

TFF’nin ligdeki düzenlemesinden memnun olmayan Beşiktaş yönetimi, 1 Ekim’deki Çaykur Rizespor maçının 2 Ekim’e kaydırılmasını istiyor

Beşiktaş yönetimi, TFF'nin düzenlemesinden yana dertli. Süper Lig ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı maçlar arasında yeterli zaman olmadığını düşünen siyah-beyazlılar, 24 Eylül-1 Ekim arasındaki fikstürün değiştirilmesini istiyor. Özellikle 28 Eylül'de İstanbul'da oynayacağı Dinamo Kiev maçından sonra 1 Ekim Cumartesi günü deplasmandaki Çaykur Rize maçının, 2 Ekim'e alınmasını talep edecek olan yönetim, "24 Eylül'de Galatasaray, 28 Eylül'de Dinamo Kiev ile oynayacağız. 1 Ekim'de de Rize'ye gidiyoruz. Avrupa'da olmayan Galatasaray ise 2 Ekim'de oynuyor" diyerek maçın pazar ya da pazartesiye kaydırılmasını isteyecek.

Beşiktaş, ligde 3-1 kazanılan Karabükspor maçının da Cumartesi'den Cuma'ya alınmasını istemiş ancak kabul edilmemişti. Maç sonrası Şenol Güneş, "Benfica maçı için taktik idmanı yapmaya zamanımız yok" demişti.

BEŞİKTAŞ'IN FİKSTÜRÜ
18 Eylül Akhisar Bld-Beşiktaş
24 Eylül Beşiktaş-G.Saray
28 Eylül Beşiktaş-Dinamo Kiev
1 Ekim Çaykur Rize-Beşiktaş

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...