Gidiyor geliyor kalıyor

Düzenleyen:
Gidiyor geliyor kalıyor

SPOR Haberleri

Yönetimin yeni sezon planına göre forvet hattı büyük ölçüde değişecek. Gidecekler, Rus golcü Smolov için kaynak oluşturulacak.

Ligde lider Beşiktaş’ın 12 puan gerisinde kalan, Avrupa’dan elenen ve Ziraat Türkiye Kupası’nda ise Kayseri galibiyetiyle nefeslenen Fenerbahçe’de yeni sezon ciddi operasyon var. Teknik ekipten birçok futbolcuya kadar ciddi değişimlerin yaşanacağı sarı-lacivertlilerde forvet planı şekillenmeye başladı. Bir iyi bir kötü olan, istikrarsız ve tatsız bir görüntü sergileyen Robin van Persie ile yokları oynayan, varlığı can sıkan Emmanuel Emenike’nin bileti kesildi. İkili kesin gidiyor. Bekleneni veremeyen Fernandao ise iyi bir bonservis bedeli karşılığında satılacak. Ki bu oyuncudan gelecek para yeni transfer için kaynak oluşturacak. 
Ön görüşme yapıldı
Şu anki mevcut forvetlerden Moussa Sow ise takımda tutulacak. Bonservisi Al Ahli’de olan ve Başkan Aziz Yıldırım ile farklı bir bağı bulunan Senegalli 1 sezonluğuna daha kiralanacak. Ve gelelim en önemli plana... Taraftarın da merak ettiği yeni forvet adayı Krasnodar’dan tanınan Fedor Smolov. 27 yaşındaki Rus forvetin 2019’a kadar mukavelesi olan kulübüyle ön görüşmeler yapıldı. Smolov’un da sarı-lacivertlilere sıcak baktığı ve taraflar arasında pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.          > M. Emin ULUÇ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...