Çılgınca bir aşk!

Düzenleyen:
Çılgınca bir aşk!

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın tecrübeli stoperi Aurelien Chedjou, Fransız basınına konuştu.

Chedjou, ‘’Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birinde oynuyorsun. Taraftar nasıl?’’ sorusu üzerine, ‘’Hayır, en büyüklerinden biri değil, en büyüğü. Bu tecrübeyi hayatımda hiç yaşamamıştım. Taraftarın takıma yakın olduğu Lille’den geldim. Ama buradaki durum tam bir çılgınlık. 2 gün tatil için Bodrum’a gidiyorsunuz, taraftar orada da yanınızda. Futbol için insanlar çıldırıyor. Şoförüm Galatasaraylı ama kızı Beşiktaşlı. Birkaç kez birlikte stadyuma davet ettim ama kızı gelmek istemiyor. Babasına, ‘Ben Beşiktaşlıyım. Gidemem, ben sadece kendi takımımın stadına giderim’ diyor’’ ifadelerini kullandı.
Efsane olursunuz
Derbileri yorumlayan Chedjou, “‘Beşiktaş maçları da ateşli geçiyor ama en çılgın derbiler Fenerbahçe ile olanlar. Gerçekten bütün şehir duruyor. Fenerbahçe’ye karşı hata yapma şansınız yok. Kazanmak zorundayız. Daha önce rakip takım taraftarı çıkan olaylar nedeniyle sahaya gelemiyordu. Şimdi artık izin verildi. Eğer maçı kaybederseniz, ev sahibi takımın taraftarı önce çıkıyor ve içeride kalan rakip taraftar boş stadyumda şarkılar söylüyor. Bu maçlarda eğer bir hata yaparsanız, asla unutulmaz. Ama bir fark oluşturursanız, efsane olursunuz’’ diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...