Geçiyordum uğradım!

Geçiyordum uğradım!

SPOR Haberleri

16'ncı transferine imza atan Ergün Teber listenin başını çekerken, bu oyuncuyu Gekas, Gökhan Ünal, Yalçın ve Edinho takip ediyor.

Süper Lig maçlarını izlerken bazı simaları uzun yıllar gördüğümüzü fark ederiz. Öyle isimler vardır ki onları hiçbir kulüple özdeşleştiremeyiz. Sürekli başka forma renkleriyle boy gösterirler çünkü. nbsp;"Kalıcı olmaya geldim" gibi lafları manşetleri süsler transfer olduğu gün. Kimi zaman taraftarlara sempatik görünmek için o ilin plakasını forma numarası yapacak kadar ileri giderler. Ama maalesef çoğu zaman bu sözler ve eylemler yerini hüsrana bırakır. Haklarını yemeyelim birçok oyuncu kulüp kulüp gezmesine rağmen performansları istikrarını koruyor. Süper Lig'de görmeye alışık olduğumuz isimlerin arasında en bilineni ise Eskişehirspor'a geçtiğimiz günlerde imza atan Ergün Teber.
14 YILDA 16 TRANSFER!
Futbola geç sayılabilecek 14 yaşında başlayan ve henüz 28 yaşında olan orta saha oyuncusu 14 yıla tam 16 transfer sığdırdı. Eskişehirspor'a 2 yıllık imza atan Teber bu perfomansını (!) devam ettirirse kırılması güç bir rekora imza atabilir. Ergün Teber'le birlikte zirveyi 12 takım değiştiren ve yeni sezon öncesi Akhisar Belediyespor'a dönen Theofanis Gekas paylaşıyor. Listenin 3. sırasında ise Gökhan Ünal bulunuyor. Kariyerinde 11 takım gören 33 yaşındaki oyuncu Süper Lig'in yeni takımı Balıkesirspor'un gol silahı olacak. Gökhan Ünal'la birlikte Yalçın Ayhan ve Edinho da 11 farklı takımın formasını giyen diğer oyuncular. Ayrıca listenin ilk 5 sırasındaki oyuncular kadar kulüp gezmiş olmasalar da Süper Lig'in emektarları olarak adlandırabileceğimiz bazı isimler bu sezonda da sahne alacak. Servet Çetin ve Gökçek Vederson Mersin İdman Yurdu'nda, Necati Ateş Kayseri Erciyesspor'da, Orhan Ak ise Başakşehir'de başarılı olmak için ter dökecek. nbsp;

nbsp;Geçiyordum uğradım!
Transfer rekoru Aydın Kahraman'ın
Türkiye'deki profesyonel futbol liglerinde en fazla transfer yapan oyuncu Aydın Kahraman... 1995 ile 2007 yılları arasında 2. ve 3. liglerde boy gösteren eski futbolcu Kahraman, futbol kariyeri boyunca 12 farklı takımda oynama şansı yakaladı. 22 defa transfer yapan Kahraman, bu alanda adını listenin başına yazdırmayı başardı.
MURAD TAMER nbsp;- ARAŞTIRMA




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...