Erkan'a hüzünlü veda

Erkan'a hüzünlü veda

SPOR Haberleri

Galatasaray idmanını takip etmek için gittiği Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaşadığı kaza sonrası vefat eden Erkan Koyuncu son yolculuğuna uğurlandı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaşadığı kaza sonucu hayatını kaybeden Sabah Gazetesi'nin foto muhabiri Erkan Koyuncu dün son yolculuğuna uğurlandı. Koyuncu için önce Balmumcu'daki gazetesinin önünde tören düzenlendi. Erkan Koyuncu'nun naaşı Eyüp Sultan Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Koyuncu'nun cenaze namazında Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ile oyunculardan Selçuk, Burak, Hamit, Semih, Yekta ve Aydın da bulundu. Takım halinde tüm oyuncular gelmek istedi ama Prandelli "Cenazenin önüne geçmeyelim, herkes takıma ilgi gösterir. 5-6 kişi gidip acılarını paylaşalım" dedi. Cenazeye Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat, Murat Yalçındağ ve Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri Necati Demirkol, Emir Sarıgül, Mehmet Karlı ve eski yönetici Haldun Üstünel de katıldı.


PRANDELLİ DE KATILDI
Galatasaraylı yöneticiler, futbolcular ve Teknik Direktör Cesare Prandelli, Erkan Koyuncu'nun son yolculuğunda yanındaydı. Hüzün dolu anların yaşandığı cenaze töreninde Koyuncu'nun sevenleri tabutun başında uzun süre dua etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...