Gaziantepspor kaçan galibiyete yanıyor

Gaziantepspor kaçan galibiyete yanıyor

SPOR Haberleri

Gaziantespor Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, 0-0'lık maçın ardından alınan 1 puanı kaçırılan 2 puan olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Gaziantespor Yardımcı Antrenörü Murat Şahin, maçın ardından yaptığı açıklamada, her iki takım oyuncularını da tebrik ettiğini söyledi. Şahin, oyuncu eksikleri bulunduğu belirterek, şunları söyledi: "Hava durumundan dolayı iki takımı da tebrik ediyorum. Maçın geneline gelirsek maçı kendi tarafımıza daha çok lehimize geçtiğini düşünüyoruz. Çünkü 3-4 tane çok net maçın en iyi pozisyonlarını yakaladık bu maç için değerlendiremedik. Alınan 1 puan kaçırılan 2 puan olarak değerlendiriyoruz. Takımımıza yeni katılanlar olacak bu maç için Birol geldi, arkadaşlarımız geldi. Eksiklerimiz vardı, cezalı oyuncularımız vardı sakatlarımız var. Ama önümüzdeki hafta bütün eksikliklerimizi tamamlayıp daha iyi bir Gaziantepspor ve daha iyi sonuçlar futbolseverlere izleteceğimizi düşünüyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...