Mancini'den Fenerbahçe'ye 'etik' cevabı

Mancini'den Fenerbahçe'ye 'etik' cevabı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Mancini, Bruma'nın Gaziantepspor'a verilmesi konusunda yaşanan etik tartışmalarına da değindi ve "Türk futbolunda etik olmayan bir çok tartışma var" dedi.

Galatasaray'ın puan kaybı yaşadığı Gaziantepspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulunan Roberto Mancini, Bruma'nın Gaziantepspor'a verilmesi konusunda yaşanan etik tartışmalarına da değindi ve "Türk futbolunda etik olmayan bir çok tartışma var" dedi. İşte Mancini'nin açıklamalarından satırbaşları: "Zor bir maça çıkacağımızı biliyorduk. Pozisyonlara giriyorsunuz ama son vuruşlarda eksik kalınca başaramadık. Berce en büyük sıkıntımız deplasmanda gol bulamamak. Rakibimizle aramızdaki puan farkı açıldı ama pes etmedik. Önümüzde 16 maç daha var.

HERŞEY YOLUNA GİRECEKTİR
Transferler için gecikilmiş sayılmaz önümüzdeki günlerde kalan problemlerimizi düzelteceğiz. Aramıza yeni katılan oyuncularla sistemimizi daha iyiye getirebiliriz. Sistemlere çok takılmamak gerekir. Oynadıkça herşey yoluna girecektir. Oyuncuya ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum. Çünkü önemli iki sakat verdik. Bu yüzden ihtiyacımız var.

FENERBAHÇE'YE ETİK GÖNDERMESİ
Transfer olayında etik, etik değil tartışmaları yaşanıyor. Ama Türk futbolunda etik olmayan bir çok tartışma var. Buna takılmamak lazım. İlk etapta Federasyon'un kuralı önemli. Onlar bizim elimizi kolumuzu bağlıyor. Ve ortada etik olup olmayan hiç bir şey yok. Federasyon bize sıkıntı çıkartıyor.

Bugün sol bek ve sol açığımız olmadığı için sadece Sabri'yi oynatabildik. Chedjou'nun dün bir ağrısı oldu. O yüzden kadroya almadık."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...