Galatasaray'ın TFF'den yeni talebi: Bu MHK değişmeli

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray'ın TFF'den yeni talebi: Bu MHK değişmeli

Spor Haberleri

Kayseri maçının ardından, Alanyaspor mücadelesinde de hakem Ali Palabıyık’ın yönetimi Galatasaray'da sabırları taşırdı. “Herkese adalet” diyen sarı kırmızılılar her türlü mücadeleyi sonuna kadar verme kararı aldı.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Galatasaray’ın Kayserispor mağlubiyeti sonrası hakem hataları nedeniyle başlattığı tartışma savaşa dönüşmek üzere.

Başkan Dursun Özbek ve Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye giderek hakem hataları ve atamalar konusundaki rahatsızlıklarını dile getirmişti. Daha sonra ise Erden, çarpık bir düzen kurulduğunu ve bu sistemi bozmak için mücadele edeceklerini söylemişti. Ancak Alanya ile 2-2 berabere kalınan maçta Ali Palabıyık’ın çaldığı ve çalmadığı düdükler Cimbom’u çileden çıkarttı.

GEREĞİ YAPILMALI

Icardi’nin golünde VAR’ın devreye girmesi ardından Palabıyık’ın 31’de, Boey’i kırmızı kartla oyundan ihraç etmesiyle skora doğrudan etki ettiğini düşünen Galatasaray cephesi sert açıklamalarını sürdürdü. Erden Timur “Bu ligi biz savaş olarak nitelendirmiyoruz; ama karşı taraf savaş olarak nitelemişse baş üstüne!” sözleriyle sarı kırmızılılara savaş ilan edildiğini belirtti.

Galatasaray yönetiminin TFF’den yeni talebi mevcut MHK’nın değişmesi. Ayrıca sarı kırmızılılar diğer kulüplerin de şikayetlerini ortak paydada toplayacak.

PALABIYIK İLK YARIYI KAPATTI

Galatasaray-Alanyaspor maçındaki yönetimiyle sarı kırmızılı kanattan büyük tepki alan Ali Palabıyık’ın MHK tarafından üç maç dinlendirileceği öğrenildi. Palabıyık böylece ligin ilk yarısını erken kapatmış oldu. Öte yandan TFF tarafından bugün VAR merkezine çağrılan Süper Lig kulüplerinin çoğunun toplantıya katılmayacağı öğrenildi.

KONYA'DAN HİÇ ATILMAMIŞTI AMA...

Galatasaray, Marcao’nun Sevilla’ya transferi sonrası yerini Abdülkerim Bardakçı ile doldurdu. 28 yaşındaki stoper, Konya formasıyla toplam 116 resmî maça çıktı ve hiç kırmızı kart görmedi. Bardakçı, sarı kırmızılı formayla ise 8 mücadelede 2 defa kırmızı kart gördü. Bardakçı dün 90 dakika sonrası “İnsanı futboldan soğutuyorlar. Bu kadar da olmaz” diyerek hakemleri eleştirmişti.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...