Galatasaray'ın rakibini üzen haber, Mirko Vucinic sakatlandı

Galatasaray'ın rakibini üzen haber, Mirko Vucinic sakatlandı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi grubundaki rakibi Juventus, Karadağlı forveti Mirko Vucinic, ülkesinin Polonya ile oynadığı maçta sakatlandı.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki rakibi Juventus, yıldız forvetleri Mirko Vucinic'in sakatlığıyla sarsıldı.
Ülkesi Karadağ'ın Polonya ile cuma günü günü karşılaştığı ve 1-1 berabere kaldığı maçta forma giyen Vucinic, sol dizinde ezilme ve çürüme yaşadı. Çeşitli testlere girecek olan Vucinic'in, durumunda ciddi bir şey olmadığına inanılıyor.Ancak, 29 yaşındaki yıldızın hafta sonu oynanacak Inter maçında ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag ile oynanacak ilk maçta oynaması zor görünüyor. Teknik direktör Antonio Conte'nin de oyuncusunu daha ciddi bir sakatlıktan korumak için riske girmeyeceği ifade edildi. Vucinic'in sonraki maçlarda oynayıp oynayamacağı testlerin ardından belli olacak. Juventus'ta Vucinic'in yokluğunda Tevez'in partneri olarak Fernando Llorente, Sebastian Giovinco veya Fabio Quagliarella yer alabilir.
(sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...