Galatasaray'ın kombine fiyatları belli oldu

Galatasaray'ın kombine fiyatları belli oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray'da yeni sezon öncesi kombineler satışa çıkıyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre kombineler 17 Haziran Pazartesi satışta olacak.

Galatasaray'da yeni sezon öncesi kombineler satışa çıkıyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre kombineler 17 Haziran Pazartesi nbsp;satışta olacak. nbsp;İşte Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan o açıklama: nbsp;''2013-2014 sezonu kombine kartları 17 Haziran Pazartesi günü saat 14:00 itibariyle satışa sunuluyor. nbsp;Kombineler, resmi bilet satış sitesi bilet.galatasaray.org üzerinden satılacak olup sadece kredi kartı ile ödeme gerçekleştirilebilecektir. GS Bonus kart sahiplerine özel 6 veya 12 ay taksit avantajı bulunmaktadır.''
FİYATLARDA BÜYÜK ARTIŞ
Son 2 sezonun şampiyon kapatılması, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon gösterilen başarılı performans ve Didier Drogba, Wesley Sneijder gibi iki büyük yıldız ismin gelmesi kombinelere de yansıdı. Geçen sezon en ucuz kombine fiyatı 500 TL iken, bu yıl fiyat 700 TL'ye çıktı. nbsp;Sarı-kırmızılı takımın Türk Telekom Arena'da sattığı en pahalı kombine ise 4500 TL olarak belirlendi.
HEDEF, GEÇEN SEZONKİ RAKAMI AŞMAK
Başarılı geçen ve önemli iki yıldız ismin takıma katıldığı yılın ardından Galatasaray yönetimi, kombinelere taraftarın yoğun ilgi göstermesini umuyor. Geçen sezon Ağustos ayında 40.812 kombine sayısına ulaşan sarı-kırmızılı kulüpte, taraftarın yine büyük ilgisi olması bekleniyor. nbsp;Bilet fiyatlarındaki artış ve geçen sezonki satışlar göz önünde bulundurulduğunda kombine gelirlerinde de artış gözlenecek. Geçen sezon 27 milyon TL'lik gelir elde eden sarı-kırmızılı kulüpte bu sezon rakamın 35 ile 40 milyon TL arasında olması bekleniyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...