Muhalifler askeri havalimanına saldırdı, 20 ölü

/ Kaynak: İHA
Muhalifler askeri havalimanına saldırdı,  20 ölü

DÜNYA Haberleri  / İHA

Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan Mezzeh Askeri Havalimanı'na yapılan bombalı saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 20 kişinin öldüğü ya da yaralandığı ifade edildi.

Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan Mezzeh Askeri Havalimanı'na yapılan bombalı saldırı sonucu ilk belirlemelere göre 20 kişinin öldüğü ya da yaralandığı ifade edildi. nbsp;Suriye Devlet Televizyonu, olayı "terörist saldırı" olarak nitelendirirken bazı aktivistler saldırı sonrası büyük bir yangın çıktığını ve sağlık yetkililerinin hemen müdahalede bulunduklarını ifade etti. İngiltere merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi yetkilileri ise bomba yüklü bir aracın askeri havalimanı yakınındaki kontrol noktasını hedef aldığını ifade ederek 20 askeri kaybın olduğunu belirtti. nbsp;Mezzeh Havalimanı, Esad güçlerinin askeri mühimmat dağıtımı yaptığı oldukça önemli bir nokta olarak biliniyor. Havalimanı ayrıca, muhaliflerin elinde olan güney ile batı bölgeleri ve başkanlık sarayının yakınındaki bölgelerin arasında tampon bir nokta olması açısından önemli bir değere sahip.

DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...